אלרגיה למזגן?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה למזגן?!
    חסוי
    25/08/2010

שלום,מזה שנים שאני סובל מעיטושים ,נזלת, ליחה וגרד חזק מאוד בעיניים ללא הפסקה בתקופות מסויימות. עברתי בדיקת אלרגיה פשוטה בבית חולים ובה נמצא שיש לי רגישות קלה לקרדית אבק הבית.
    אבל אני שמתי לב לדבר נוסף,כאשר אני נמצא במקום שיש בו מיזוג התסמינים הללו יתחילו ישר בכ-90 אחוז מן המקרים.

השאלות שלי הן:

1)האם יכול להיות קשר בין מזגן לבין התופעות הנ"ל? ואם כן מה ניתן לעשות?
    2)הבנתי מהמון אנשים שכדאי לעשות בדיקות אלרגיה נוספות ורחבות יותר ממה שעושים בבית החולים,האם זה נכון?

תודה.

נ.ב-רק אציין שאני סובל מליחה ללא קשר לתופעות האלו בכל ימות השנה 7\24 ועד היום לאף רופא אין פיתרון בשבילי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה למזגן?!

הוספת תגובה

• חסוי

ד``ר בן רנר
    25/08/2010

שלום חסוי
    נזלת אלגית מוחמרת בשינויי טמפ' זו אחת התלונות הנפוצות ביותר.הטיפול באלרגיה מטפל גם בבעיה זו .אין צורך לבצע תבחינים נוספים על אלה המבוצעים במרפאות האלרגיה השונות.מי שמייעץ לא מבין בנושא! פנה לקבל טיפול מתאים ואני בטוח שתשתפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי,למי לפנות?

חסוי
    26/08/2010

ומדוע כל זה קורה? הרי במרפאת האלרגיה אמרו לי שהאלרגיה לקרדית היא לא משמעותית..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי.

ד``ר בן רנר
    26/08/2010

פנה לאאג או למרפאה אלרגית נוספת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו