אלרגיה חוזרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה חוזרת
    מישהי
    29/08/2010

אני בת 24, סטודנטית. ב 3 חודשים האחרונים התחילה לשגע אותי אלרגיה לא ברורה. כלומר כל שבועיים- שלוש נהייתי חולה, כשהדגש על עיניים אדומות ומגרדות, אף מנוזל, והתעטשויות והרבה עייפות כללית עם זה. הלכתי לרופאה וכמה פעמיים קיבלתי אף אנטיביוטיקה (למרות שאין כאבי גרון או משהו דלקתי כזה) ולא עזר וכל פעם עברנו לזילרגי וזה עבר עם זה ועזר מאוד אבל לאחר כשבועיים חזר. זה מאוד נראה אלרגיה, במיוחד לאור העובדה שכדורי הזילרגי הם שעזרו לי כל פעם. הלכתי לרופא אלרגיה שגם אמר שזה נראה אלרגיה ועשיתי בדיקות במקום וגם בדיקות דם אח"כ והכל תקין. אתמול שוב אותו סיפור ואני שוב חולה בדיוק באותו אופן, זה משגע אותי ומאוד מחליש וזה חוזר על עצמו כל פעם, נראה שאני צריכה לקחת זילרגי כל שבועיים שלוש בערך למשך 10 ימים. מכיוון שהבדיקות בכל זאת יצאו תקינות אני תוהה מה זה יכול להיות, האם יש אלרגיות שלא נבדקות? לחזור לרופא אלרגיה? האם מצבי לחץ יכולים לגרום לאלרגיה זו? אני בתקופה מאוד לחוצה בעבודות ותהיתי אולי זה מחליש אבל עדיין זה מוזר מאוד כי לא סבלתי בעבר מאלרגיות וכעת זה מופיע לי באופן קבוע. תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה חוזרת

הוספת תגובה

• אלרגיה חוזרת

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/08/2010

שלום יעל,
    מומלץ לבצע תבחיני עור חוזרים ואיבחון נוסף של אלרגיה.
    בנוסף לבצע צילום סינונים כדי לשלול סינוסיטיס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו