גירוד וספק אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד וספק אלרגיה
    עמית
    31/08/2010

שלום לך .אני בן 35 ולעולם לא היה לי אלרגיה או בעיה עם מאכל מסויים או תרופות .לפני חצי שנה בערך התחיל גירוד חזק מאוד בירך מלווה בכאבים חזקים ואודם חזק מאוד באזור חשבתי אולי עקיצה של יתוש או משהו אחר שיחלוף אבל הסיפור חזר למחרת בלילה בכפות רגליים ויום לאחר מכן בבית השחי .ניגשתי לרופא מומחה שבדק ולא מצא אלרגיה ונתן לי לי במשך חודשיים לקחת זילרגי אני חייב לציין שתתקופה הזאת הכדורים האלה הצילו אותי כי כשגירוד היה מתחיל זה היה יכול להמשך שעות מלווה בכאבים והיה מתפשט בכל הגוף .לאחר התקופה הזאת התחלתי להוריד במינון של הכדורים בהתאם להתקפות בחודשיים האחרונים זה בערך פעפ בשבוע אבל נשאר לי דבר אחד מאוד מוזר שחשבתי שיחלוף כמו הגירודים וכאבים בהדרגה .יש לי מאז המקרה אור רגיש מאוד שזה אומר מכה עדינה בכל חלק בגוף תגרום לאיזור להאדים ולהתחמם כאילו נשרפת ממש שלא לדבר על זה שאני יכול בליטוף עדין עם הציפורן לרשום או לצייר מה שבא לי על הגוף ואחרי שלוש דקות זה מופיע כאילו ציירו על הגוף עם דיו אדום .וזה חולף כעבור 20 דקות בערך אשמח לקבל חוות דעת או הכוונה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד וספק אלרגיה

הוספת תגובה

• גרד ופריחה

ד``ר ולרי טפליצקי
    31/08/2010

שלום עמית,
    אתה מבריא בהדרגה ממחלת אורטיקריה, או סרפדת.
    כעת נשארה רגישות של העור למגע. זאת תופעה ידוע, דרמוגרפיזם.
    זאת תופעה שיכולה להימשך זמן רב.
    ניתן להשתלת על זה על ידי המשך נטילת זילרג'י.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו