שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    לימור
    10/09/2010

אתמול קמתי בבוקר עם חולשה וקצת כאב גרון וכאב ראש לקחתי אקמול שפעת אחד וכדור מציצה,אני ללא חום מרגישה חלשה ביותר מזיעה מאוד,וגם בצהריים אתמול הרגשתי גירודים ברגל אחת וראיתי מעין 5 עקיצות של יתוש מגרדות מאוד ונפוחות מאוד האם יש שייכות לשני הדברים....יש לציין שהיום קמתי עם תחושת עייפות כאבי ראש חולשה ונפיחות בעקיצותץץץץכמו מה זה נראה הצטננות?ויראלי?והעקיצות?יש לציין שהתינוקת שלי מקוררת גם ,ובעלי גם...
    העקיצות נראות נפוחות מאוד ויש לי בחילות עכשיו חג ואין קופח האם זה סובל דיחוי?יש לציין שאני אלרגית לאבק ולעובש....ועכשיו שמתח פניסטיל גל על העקיצות ושתיתי כדור אריוס 5 מג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עקיצות

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/09/2010

שלום לימור,
    אני מקווה שפנית כבר לרופא וקיבלת טיפול ראשוני,
    התאור שלך של הפריחה עונה על שם סרפדת שזאת מחלה שקשורה לפעמים לכל מחלה וירלית אחרת ולפעמים גם לא קשורה.
    ניתן לפנות לאלרגולוג לטיפול בהתקף חריף וגם במצבים כרוניים כדי לברר קשר לתרופות, מזון ועוד גורמים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו