אלרגיה עונתית לפריחה,אלרגיה לחתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה עונתית לפריחה,אלרגיה לחתולים
    פסטרנק סטניסל
    23/09/2010

שלום רב ! הנני סובל מאלרגיה מגיל 4 , כנראה לאחר ניתוח הכריתה של ????????? ?????? . טופלתי במשך מספר שנים רב ברוסיה בעזרת חיסוני אלרגיה , ללא שיפור . בגיל 14 , לאחר חיסון ???? חליתי ב ????????? ??????? , החלמתי לאחר כחודש . לאחר עליה לארץ ב 1991 הסימפטומים של אלרגיה התחזקו והתווספה אלרגיה לפרווה של חתולים וכלבים . ניסיתי טיפול הומאופטי אך זמן קצר לאחר תחילתו התחתלתי לסבול מאורתיקריה שנמשכה כ 18 חודשים . כשהתחלתי לסבול מאורתיקריה פניתי שוב לטיפול ע"י חיסונים , טופלתי מספר שנים , לדעתי - ללא שיפור בסימפטומים . ניסיתי גם דיקור וטיפול קראניוסקרלי . בסה"כ המצב לא השתפר , מישהו הציע לי לעשות ניקוי כבד בעזרת שתיית מים עם סוכרזית וחימום האזור בעזרת "בקבוק סבתא" . האם תוכלו לתת לי איזשהו כיוון ? אשמח אם ד"ר טפליצקי יענה לי כי לא ידעתי איך לתרגם חלק מהדברים . תודה רבה ושנה טובה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה עונתית לפריחה,אלרגיה לחתולים

ד``ר ולרי טפליצקי
    23/09/2010

שלום רב, סטניסלב,
    ? ???????? ???? ????????.
    ניקוי כבד זה לא טיפול רציני ומדעי.
    לצערי אלרגיה זה מחלה כרונית בגוף האדם.
    הטיפול התרופתי הקונבנציונלי צריך להיות כרוני ממושך או קבוע.
    חיסונים לא עוזרים לאורטיקריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו