מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודות על התשובה האם יש טיפול מונע
עופר לב27/09/2010שלומות לך
האם יש טיפול מונע לתופעות,האם יש אפשרות לאבחון-בדיקת דם למשל,האם לחץ נפשי,פיזי מעורר את הפעילות,ואחרון חביב ה בכל המקומות מופיע תורשתי.
חן חן לך וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בוגר קישון עם תופעות עוריותעופר לב25/09/2010
שלום רב ותודה מראש
אני מחפש מזה שנים הגדרה מדויקת לתופעה שאני חי איתה מזה תקופה ארוכה.
התופעה אינה נמצאת בחלק אחד אלא בכמה אזורים:בעיקר בכל חלקי הראש אך גם בשאר מקומות.אני מצרף תמונה במידה ויהיה גילוי התופעה אשמח לתת פירוט בהתאם למה שיחסר.
תודה לכל הטורח בשבילי
חג שמח והרבה בריאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עופר
ד``ר בן רנר26/09/2010חג שמח
לפי התמונה יש נפיחות באזור אם כך סביר שמדובר באנגיואדמה.בכל מקרה רצוי לבדוק במרפאה אלרגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות על התשובה והפתרון?
עופר לב26/09/2010רוב תודות על התשובה המהירה ונראה גם מדויקת,זאת ההבחנה שניתנה לי לפני מספר שנים,כאשר הטיפול היה בכדורים לטיפול בתסמיני אלרגיה,אין בטיפול מזור תוך כדי(הגידולים האלה כאשר גדלים באזור ללא אפשרות להתנפח מסבים כאבי ראש ,מעבר להרגשה הלא טובה הכללית.כמו כן אין הכדורים מונעים התקפות בעתיד.
האם יש קשר לתופעה לזה שהייתי צוללן כבד במי הקישון,אני גם "מתהדר"בכבוד להיות חולה סרטן משם.
תודה רבה והרבה בריאות
עופר לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
ד``ר בן רנר26/09/2010שלום עפר
התופעה שכיחה מאד ללא סיבה.אך היות ואתה מציין שאתה מצוללי הקישון יש לבדוק יותר לעומק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתופעות עוריות אנגיואדמה
עופר לב26/09/2010שלומות לך
שוב תודה על התשובה המהירה,אני פניתי אליך כי הטיפול שניתן לי לפני 5 שנים,לא היה יעיל.במידה וזיכרוני אינו מטעה אותי הטיפול היה תרופות כמו נגד אלרגיה ובנוסף תרופה שבמקור הייתה לאולקוס-זנטק.
האם יש חדש בתחום והאם יש חידוש לגבי מה הזרז שגורם לתופעה.
בתודה מראש
עופר לב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר
ד``ר בן רנר27/09/2010שלום עופר.
הטיפול עדיין כולל אנטיהיסטמיניקה .במקרים קשים ניתן להוסיף סטרואידים או תרופות אחרות אך כל תלונה חייבת להבדק באופן פרטני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)