בוגר קישון עם תופעות עוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודות על התשובה האם יש טיפול מונע

עופר לב
    27/09/2010

שלומות לך
    האם יש טיפול מונע לתופעות,האם יש אפשרות לאבחון-בדיקת דם למשל,האם לחץ נפשי,פיזי מעורר את הפעילות,ואחרון חביב ה בכל המקומות מופיע תורשתי.
    חן חן לך וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגר קישון עם תופעות עוריות
    עופר לב
    25/09/2010

שלום רב ותודה מראש
    אני מחפש מזה שנים הגדרה מדויקת לתופעה שאני חי איתה מזה תקופה ארוכה.
    התופעה אינה נמצאת בחלק אחד אלא בכמה אזורים:בעיקר בכל חלקי הראש אך גם בשאר מקומות.אני מצרף תמונה במידה ויהיה גילוי התופעה אשמח לתת פירוט בהתאם למה שיחסר.
    תודה לכל הטורח בשבילי
    חג שמח והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עופר

ד``ר בן רנר
    26/09/2010

חג שמח
    לפי התמונה יש נפיחות באזור אם כך סביר שמדובר באנגיואדמה.בכל מקרה רצוי לבדוק במרפאה אלרגית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוב תודות על התשובה והפתרון?

עופר לב
    26/09/2010

רוב תודות על התשובה המהירה ונראה גם מדויקת,זאת ההבחנה שניתנה לי לפני מספר שנים,כאשר הטיפול היה בכדורים לטיפול בתסמיני אלרגיה,אין בטיפול מזור תוך כדי(הגידולים האלה כאשר גדלים באזור ללא אפשרות להתנפח מסבים כאבי ראש ,מעבר להרגשה הלא טובה הכללית.כמו כן אין הכדורים מונעים התקפות בעתיד.
    האם יש קשר לתופעה לזה שהייתי צוללן כבד במי הקישון,אני גם "מתהדר"בכבוד להיות חולה סרטן משם.
    תודה רבה והרבה בריאות
    עופר לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר

ד``ר בן רנר
    26/09/2010

שלום עפר
    התופעה שכיחה מאד ללא סיבה.אך היות ואתה מציין שאתה מצוללי הקישון יש לבדוק יותר לעומק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתופעות עוריות אנגיואדמה

עופר לב
    26/09/2010

שלומות לך
    שוב תודה על התשובה המהירה,אני פניתי אליך כי הטיפול שניתן לי לפני 5 שנים,לא היה יעיל.במידה וזיכרוני אינו מטעה אותי הטיפול היה תרופות כמו נגד אלרגיה ובנוסף תרופה שבמקור הייתה לאולקוס-זנטק.
    האם יש חדש בתחום והאם יש חידוש לגבי מה הזרז שגורם לתופעה.
    בתודה מראש
    עופר לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עופר

ד``ר בן רנר
    27/09/2010

שלום עופר.
    הטיפול עדיין כולל אנטיהיסטמיניקה .במקרים קשים ניתן להוסיף סטרואידים או תרופות אחרות אך כל תלונה חייבת להבדק באופן פרטני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו