חיסונים נגד אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיסונים נגד אלרגיה

ד"ר טפליצקי שלום,
    אני חיילת ולפני כ3 שבועות הגעתי לחרפ בצריפין כדי לבצע בדיקות אלרגיה טסטים, לאחר שהתפתחה לי פריחה מגרדת בכל הגוף.
    הגעתי אליך עם התוצאות ואני מניחה שאינך זוכר כל מטופל שמגיע אליך ולכן אפרט לך את התוצאות: תבחיני עור חיוביים לקרדית אבק, אבקנים של עץ זית, פקן, עובש, נוצות, תיקן וחתול.
    יצא לי לבדוק את הנושא והבנתי שישנו טיפול בזריקות של חיסונים נגד אלרגיה לקרדית אבק ודברים דומים. רציתי לדעת מהן בדיוק זריקות אלה, מה תקופת הטיפול, תופעות לוואי, מהם החומרים שמהם עשוי החיסון, והאם ישנה אפשרות לבצע חיסונים אלה בזמן שירותי הצבאי, מאחר והאלרגיה הקיימת מפריעה לי להמשיך בשירות הסדיר במקום בו אני משרתת כרגע.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיסונים נגד אלרגיה

הוספת תגובה

• חיסונים נגד אלרגיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/10/2010

שלום גיל,
    טיפול חיסוני קיים ויעיל,
    זה זריקות שבועיות בהתחלה ובהמשך חודשיות של תמצית של החומר שאת אלרגית עליו.
    בד"כ מופנים לטיפול זה מטופלים אשר סובלים קשות מתופעות של נזלת אלרגית או גרד עיניים, ללא שיפור מטיפול תרופתי או צורך בטיפול תרופתי מתמיד.
    תבקשי הפנייה לבדיקה חוזרת במרפאת אלרגיה ותקבלי הסבר לגבי טיפול זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו