נזלת, שיעול יבש וקושי בנשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת, שיעול יבש וקושי בנשימה
    אורלי גולן
    30/09/2010

שאלה לגבי ביתי, בת 17.
    לפני מספר שבועות היא החלה להתלונן על לחה ונזלת בלתי מובנת. בתחילה חשבתי שהתקררה. זה הלך והחמיר והגיע למצב שהיא לא יכולה לישון בלילה. היא כל הזמן משתעלת שיעול יבש שמוביל לפעמים להקיא את הליחה. וכאשר הלכה לישון בבית של חברה ישנה לילה שלם בלי בעיה.
    כשהבנתי שיש מצב לאלרגיה, חשבתי שזה בגלל תוכי חדש שקנינו והוצאתי אותו מהבית. לצערי זה לא עזר ואז נכנסתי לחדר שלה וניקיתי אותו מהיסוד בחשד לאלרגיה מאבק. בתחילה נראה שזב עזר ומהר מאוד הכול חזר שוב.
    המצב הוא שהיא לא ישנה בכלל בלילה. בערב האחרון עלה לה החום, היה לה קר וקושי בנשימה. ברור לי שאני צריכה לקחת אותה לבדיקה.
    אני כותבת בגלל שכרגע חג ואין לי למי לפנות , ממש הרגשה של חוסר אונים. אני נשארתי עירה איתה כשאני בודקת שהיא נושמת כמו שצריך.
    מה שלא ברור הוא שבמשך היום הכול בסדר, בלילה זה קטסטרופה ואני ממש עובדת עצות.
    בשנה שעברה חווינו איתה בעיות של פצע מדמם בתוך האף ובמקביל פריחה באיזור המפסעות ועברנו הרבה תלעות ובקופת חולים שללו מצב של אלרגיה. טפלו בה בבקטורבן ובסוף זה עבר(לאחר מספר חודשים) ברור שהיא מאוד רגישה.
    אשמח אם תוכלו לכוון אותי לאן לפנות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אורלי

ד``ר בן רנר
    02/10/2010

שבת שלום.
    בלית ברירה תצטרכי לחכות אחרי החג ואז לפנות למרפאה אלרגית. יתכן וקיים גורם בבית הגורם לתלונות ואת זה רצוי לבדוק .עד לבדיקה קני לילדה לורסטין הניתן לקניה ללא מרשם להקלת התלונות .כדור ביום לעת ערב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו