מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בפניםהילה03/10/2010
שלום רב,
שהיתי עשרה ימים בסיני במהלך השהות הופיעו לי פצעים מוגלתים על הפנים והבנתי שיתכן ואני אלרגית לקרם הגנה שמרחתי בכמויות על הפנים.
בהמשך הביאו לי לורסטין ומשחה לייבוש פצעי אקנה (לא זוכרת את שמה) כאשר חזרתי לארץ השתמשתי במשחה הקבועה שלי לייבוש פצעים (פלנטגה) ובבוקר כל הצוואר והלחיים נראו כבצקת אחת גדולה עם כתמים אדומים וגירוד נוראי ותחושה של שריפה באזור.
הגעתי לרופאת משפחה שלא ממש נתנה לי מענה ("המשיכי עם הלורסטין ומשחה חדשה - אולטראלאן").
גם זה לא עוזר (לא חשבתי אחרת..)
אני רגישה לכלורמפניקול ולא משתמשת בסינטומיצין וכל השאר.
מבקשת בכל לשון של בקשה, אני ממש אובדת עצות. מה עלי לעשות כדי להפטר מהגירודים והמראה הזה?
אודה מאוד מאוד לתשובה בנדון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפנים
ד``ר ולרי טפליצקי04/10/2010שלום הילה,
כאשר תגובה האלרגית היא חזקה, מטפלים עם סטרואידים בכדורים או זריקה.
תחזרי היום לרופא משפחה או מוקד או לאלרגול לקבלת טיפול זה.
בהמשך תפני לאלרגולוג לביצוע בירור אלרגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
הילה05/10/2010אכן, רק לאחר שביקשתי..קיבלתי :
זילרג'י ופרדיניזון, אבל לא נראה שינוי הכל נפוח, אדום ומגרד :(
מהצוואר ועד המצח כולל..
מקווה שיעבור כבר.
יש לי תחושה שהזילרגי לא ממש טוב לי..יש סיכוי שיש בו כלורמפניקול?
כי במיון באיכילוב לפני שנה, הורידו אותו ונתנו לי הייסטון אם אינני טועה..
אני בצפון כרגע, יש לציין שהרופאים כאן לא ממש בעניינים..
בתחילה קיבלתי משחת אולטראלן שממש שרפה לי יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)