אלרגיה חדשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה חדשה
    חגית
    23/11/2007

שלום,
    לפני כשבועיים התחילה נפיחות קלה וגירוד בלתי פוסק בכפות הרגליים והקורסוליים. לפני חודש ילדתי ולאחר הלידה הוופיעו לי בצקות גדולות באותם האזורים שירדו לאט לאט ללא טיפול, לא ייחסתי חשיבות לגירוד כי חשבתי שזוהי תוצאת ההיעלמות של הבצקות. לפני כשלושה ימים הגירוד התפשט גם לרגליים עצמן, מלווה בפצעים רבים (דומים לעקיצות יתוש) ומגרדים מאוד, הפצעים החמירו והתפשטו לכל הגוף, פרט ללבטן ולפנים, האדימו, גדלו וכל הגוף מגרד ללא הרף. רופאה שהגיעה הביתה אמרה לי שמדובר באלרגיה חדשה שפיתחתי, ונתנה לי אהיסטון (לפני יומיים). היום המצב החמיר, יש לי בצקות ברגליים, והפצעים ענקיים. ניגשתי למרלמ ושם הרופא נתן לי זריקת קורטיזון (125 מ"ל) ואמר להמתין עד הבוקר. האם לא כדאי לגשת למיון, והאם האלרגיה והטיפול לא משפיעים על התינוקת לי כיוון שאני מניקה אותה בהנקה מלאה ללא תוספים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה חדשה

הוספת תגובה

• אלרגיה חדשה-אורטיקריה

ד``ר ולרי טפליצקי
    24/11/2007

נשלום רב,
    נראה על פי תיארך שמדורב באורטיקריה.זאת פריחה שלפעמים קשורה לגורם חיצוני כמו קור, חום, מזון או תרופות ולפעמים קשורה לגורם פנימי בגוף - נוגדנים עצמיים.
    הטיפול הוא עם תרופות מסוג אהיסטון ופנטניל באם מניקה וגם סטרוידים פרדניזון.
    הפריחה יכולה להמשך מספר שבועות וחודשים.
    תפני לאלרגולוג לאיבחון אלרגי.
    בברכה
    ד"ר ולרי טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חגית

ד``ר בן רנר
    24/11/2007

מדובר ב"חרלת" כנראה על רקע הריוני .התופעה יכולה לסגת ספונטנית לאחר מספר ימים ויכולה להמשך תקופה ארוכה.לעיתים הפסקת ההנקה עוזרת.גשי ליעוץ אלרגולוגי
    דר ורנר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו