בעיות בעור כבר 3 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בעור כבר 3 שנים
    רחל
    10/10/2010

משנת 2007 אני סובלת מגירודים איומים ובלתי נסבלים כל הזמן בכל חלקי הגוף הגורמים לי לנפיחות בעור, פצעים שהופכים אח"כ לצלקות, סימנים כחולים כמו מכות יבשות ופריחה באזור המגרד. בשנת 2008 הרופאה החליטה לשלוח אותי לבית חולים כדי לבצע בדיקות מעמיקות ולגלות את פשר הגירודים, ערכו לי בדיקת אלרגיה שבו גילו שאני אלרגית ל-2 סוגי מתכות: ניקל וקובלט. הטיפול בבעיה זו היה באמצעות משחות, כדורים וניסיתי למנוע כמה שיכולתי מגע עם מתכות למינהים כגון תכשיטים. עשיתי את המירב שיכולתי אך ללא הועיל, המצב נשאר כמו שהוא. 2 סוגי המתכות הנ"ל נמצאים בהמון המון דברים או מאכלים.
    בתקופות שאני נמצאת בלחץ נפשי או מעט מוטרדת, הגירודים נהיים בלתי נסבלים, תדירים יותר ומתחזקים וגם יש לי קשיי נשימה. הגירודים גורמים לי להיות עצבנית מכלום (אני לא טיפוס שמתעצבן מהר), בנוסף זה מקים אותי באמצע שנת לילה למקלחת כדי שהגירודים ירגעו מעט אחרת אני לא מצליחה לחזור לישון. אגב לפני שבוע פצעתי את עצמי בכף הרגל כתוצאה מגירוד, הפצע הפך למוגלה ומיד לדלקת שהקשתה עליי לדרוך והוצרכתי ליטול אניביוטיקה.
    אשמח מאד אם תמצאו מרוגע לנפשי אני כבר מתחרפנת מהגירודים כל הגוף שלי מצולק ולרוב אני פותחת פצעים ישנים.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בעור כבר 3 שנים

הוספת תגובה

• בעיות בעור כבר 3 שנים - תגובה

ד``ר בן רנר
    10/10/2010

שלום רחל .קשה לי לאבחן לפי התאור.חייבים לראות בפועל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל שלום

תמר
    02/11/2010

גם אני סובלת מאלרגיה לקובלט כלוריד ורגישות לניקל. באילו מאכלים החומרים הנ"ל נמצאים? אם יש לך כתר או סתימה כסופה כדאי שתבדקי אולי יש קשר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו