אלרגיה לצבעי שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לצבעי שיער
    שלומי
    24/11/2007

שלום אני ספר מתקדם ובזמן אחרון התחיל לי אלרגיה לצבעי השיער הידיים שלי ניקרעות ממש מה אני צריך לעשות הרופאים אמרו לי לעזוב את המקצוע אבל אני לא רוצה.
    מה אוכל לעשות תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לצבעי שיער

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבעי שיער

ד``ר בן רנר
    24/11/2007

זה הפתרון ואין לדאבוני אחר.אם הנך צעיר כל חייך לפנך .אתה רשאי לפנות לביטוח הלאומי בדרישה לנכות כללית.בנושא שלך אין פטנטים וכל שעה מיותרת במקצוע תזיק.
    דר' ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבעי שיער

שלומי
    25/11/2007

אבל יש עוד פתרוםן פשוט לא לעשות צבע לא להיות במגע עם צבע השאלה היא אם אני מספר מישהי שיש לה שיער צבוע ולא טיבעי זה גם יכול להזיק לי ??

תודה רבה על ההתיחסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לצבע שיער

ד``ר בן רנר
    26/11/2007

מניסיוני זה לא עובד ואפילו אדי הצבע יפריעו בהמשך.בכל מקרה אפשר לנסותאת הצעתך ..להפסיק אפשר תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו