חשיפה הדרגתית לאלרגית לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשיפה הדרגתית לאלרגית לחלב
    ענת
    15/10/2010

שלום רב
    בתי בת שנה ו- 11 חודש. בגיל חמישה חודשים אובחנה כאלרגית לחלב לאחר שכשטעמה תחליף חלב הופיעה פריחה בפניה, מאז נחשפה מספר פעמים לחלב: בחלק מהפעמים הופיעה פריחה על עורה, אולם כשנחשפה לכמות קטנה לא נצפתה כל תגובה. בגיל שנה וחצי עברה טסט נוסף שהעלה כי היא עדיין אלרגית. מאז היא נחשפה מספר פעמים, בדר"כ בטעות - פסטה מבושלת בחלב גרמה לפריחה וגירוד בפנים בלבד - משולש פיצה - גירוד ופריחה בפנים, אולם ביתר הפעמים לא הופיעה תגובה כלל גם כשאכלה - שוקולד מריר חלבי, מעט חלב שלגמה, מעט פיצה ביתית, מעט גבינה צהובה ומעט גבינה לבנה. ההרגשה שלי היא שכדאי להתחיל לחשוף אותה בהדרגה למוצרי חלב, שכן מעולם לא פיתחה תגובה שהיא מעבר לפריחה, ואולי דווקא החשיפה ההדרגתית תוביל לשיפור. האם אני צודקת? איך מבצעים חשיפה הדרגתית? תודה, ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשיפה הדרגתית לאלרגית לחלב - תגובה

ד``ר בן רנר
    17/10/2010

שלום .בעקרון את צודקת ועל סמך נתון זה מבצעים חיסונים לאלרגיות למזון .אני מציע לעשות את ה"חיסון, בלוית רופא לאלרגיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו