אירגון הבית לאלרגיה לאבק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אירגון הבית לאלרגיה לאבק
    דליה
    27/11/2007

שלום

לבני יש אלרגיה לקרדית האבק בדרגה מאוד מאוד גבוהה,כרגע אנו עומדים בפני מעבר לדירה שקנינו
    רציתי לשאול בנוגע לאירגון הדירה האם יש המלצות נוספות חוץ מהמנעות משטיחים ריפודים ווילונות

וגם רציתי לשאול לגבי תקופת המעבר שאני מאוד חוששת ממנה,היות ונצטרך לארוז ולהזיז את תכולת הבית ואז הרבה אבק יהיה באוויר הבית
    האם יש דרך איך להתמודד עם זה?
    בדרך כלל במצב רגיל אם אני מנקה במשך היום מקום בחדר שלו שלא ניקיתי במשך מספר שבועות
    (כמו מעל לארון קיר גבוה)
    -אז באותו לילה הוא לא ישן טוב כי התופעות של האלרגיה מפריעות לו
    אז לכן אני מאוד חוששת מתקופת המעבר
    האם מכשיר לטיהור אוויר שיוצב ליד מיטתו יוכל להקל את המצב?,האם ריסוס של האוויר?
    או משהו אחר שניתן לעשות?

בתודה מראש על העזרה
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירגון הבית לאלרגיה לאבק

הוספת תגובה

• אירגון הבית לאלרגיה לאבק

ד``ר ולרי טפליצקי
    03/12/2007

שלום רב,
    המלצות לאירגון הבית קיימות: להימנע משטיחים, ארגזים, איוורור טוב, נקיון טוב, לא לטאטא ריצפה אלה לשאב, לשאב גם מזרן וכרית פעם בשבוע, שימוש במגן מזרן וכרית כדי לחסום אבק.
    בתקופה הצפויה להתארגן עם תרופות, כדי שתוכלי להעזר בתרופות.
    אינני יודע מה הגיל וטיב של תופעות אלרגיות אצל בנך כדי לתת המלצות מדוייקות יותר .
    אכי טוב: תפני לאלרגולוג בקופ"ח או מחוץ לקופ"ח ותקבלי גם תרופות כדי לשפר התמודדות.
    בברכה
    ד"ר ולרי טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו