מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גרד לאחר גילוחדניאלה01/11/2010
שלום רב,
אני בת 28 ומגלחת את רגליי באופן קבוע.
בחודשיים האחרונים, לאחר גילוח הרגליים, ישנה תופעה של גרד שנמשך 3 ימים.
לפני כשנה ערכתי בדיקות אלרגיה והתגלה, בין היתר, כי יש לי אלרגיה לניקל, אך מעולם לא היתה לי שום תופעה כשנגעתי במוצרים מניקל.
האם יתכן כי זו תופעה של האלרגיה (מסכין הגילוח)? ואם כן, היתכן שזה פתאום הופיע ולא קרה כל החיים?
במקביל, עברתי לסכיני גילוח העשויים מטיטניום והגרד לא נעלם.
בהסרת שיער בשיטות אחרות אין גרד.
מה זה יכול להיות? יש עצה לטיפול?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - גרד לאחר גילוח
דניאלה02/11/2010יש לציין כי יש לי אלרגיה לטיומרסל, אך אני לא מצליחה לברר האם מצוי בסכיני גילוח. מה גם שכל חיי גילחתי בסכינים שונים ולא היה שום גרד.
זה הופיע רק ב-3 חודשים אחרונים וגם אחרי שהחלפתי 3 סוגי סכינים (גם של חברות שונות).
אני לא מצליחה להבין מה זה...
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד לאחר גילוח - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי02/11/2010שלום דניאלה,
אלרגיה לניקל זאת אלרגיה מאוד שכיחה ומתרידה. תצתרכי להימנע ממגע עם מתכות. מומלצת שיטת האפילציה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד - המשך
דניאלה02/11/2010שלום ד"ר, תודה על התגובה.
אני כלל לא בטוחה שהניקל זו הבעיה מאחר ואני נוגעת בניקל ואף עונדת שעון ואין לי שום תגובה ממגע עם מתכת זו.
הגרד מופיע ברגליים לאחר גילוח, אך אם מגלחת איזור אחר (בית שחי) אין גרד.
וכן השתמשתי גם בסכיני טיטניום אשר אין בהם ניקל.
הגרד מלווה במעין צמרמורת מוזרה (כמו של קור) אך רק ברגליים.
ממה יכול להופיע הגרד הזה?
אני לוקחת כדור טלפסט מדי יום כדי להפחית את זה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)