מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עינייםמתן06/11/2010
שלום רב, אבחנו לי דלקת לחמית. טופלתי במקסיטרול. הבעיה שהדלקת לא נעלמה לחלוטין והרופא אמר שייתכן שאני אלרגי לאיזה גורם. העניין הוא שמלבד אדמומיות בעיניים כשאני מתעורר משינה, דבר שחולף תוך מספר רגעים, אין יותר תופעות. מלבד זאת יש רק "שרידים" קלים ביותר של אדמומיות במהלך היום, דבר שנראה רק מקרוב. אתמול עשיתי ניקיון יסודי בדירה שלי על מנת להיפטר מאבק שייתכן שהינו מקור לאלרגיה. בכל הזמן הזה נחשפתי להרבה אבק אך זה לא גרם לשום גירוי. בנוסף, בלי שום קשר, נרדמתי עם תאורה חזקה, ובבוקר ראיתי שהעיניים שלי אדומות מתמיד.
אציין שבמהלך היום חשפתי את עצמי לאותו אור במכוון אך לא גיליתי שום אדמומיות מלבד אחרי נמנום...
שאלתי - ייתכן שהאלרגיה שלי היא לאור גבוה? אני מעלה את ההשערה הזאת גם בגלל שהדלקת הזאת התחילה בסמוך ליום אחד שהבטתי כמה פעמים לסירוגין לכיוון השמש.
כמו"כ האם המצב המתואר נראה תואם לאלרגיה?
אציין גם שלפני חודש הייתי אצל אלרגרולוג בגלל תופעות הצטננות חריפות ותדירות (כפעם בחודש). הוא ערך לי טסטרים ושלל קיום של אלרגיה, עפ"י הבדיקה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיניים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/11/2010שלום הראל,
במקרה ועדיין קיים חשש לאלרגיה לאבק למשל, כדאי לבצע בדיקה אלרגית נוספת על ידי בדיקת דם או בדיקה חוזרת ביד.
כדאי גם לקחת תרופות נגד אלרגיה, לתקופה ממושכת יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)