עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיניים
    מתן
    06/11/2010

שלום רב, אבחנו לי דלקת לחמית. טופלתי במקסיטרול. הבעיה שהדלקת לא נעלמה לחלוטין והרופא אמר שייתכן שאני אלרגי לאיזה גורם. העניין הוא שמלבד אדמומיות בעיניים כשאני מתעורר משינה, דבר שחולף תוך מספר רגעים, אין יותר תופעות. מלבד זאת יש רק "שרידים" קלים ביותר של אדמומיות במהלך היום, דבר שנראה רק מקרוב. אתמול עשיתי ניקיון יסודי בדירה שלי על מנת להיפטר מאבק שייתכן שהינו מקור לאלרגיה. בכל הזמן הזה נחשפתי להרבה אבק אך זה לא גרם לשום גירוי. בנוסף, בלי שום קשר, נרדמתי עם תאורה חזקה, ובבוקר ראיתי שהעיניים שלי אדומות מתמיד.
    אציין שבמהלך היום חשפתי את עצמי לאותו אור במכוון אך לא גיליתי שום אדמומיות מלבד אחרי נמנום...

שאלתי - ייתכן שהאלרגיה שלי היא לאור גבוה? אני מעלה את ההשערה הזאת גם בגלל שהדלקת הזאת התחילה בסמוך ליום אחד שהבטתי כמה פעמים לסירוגין לכיוון השמש.

כמו"כ האם המצב המתואר נראה תואם לאלרגיה?

אציין גם שלפני חודש הייתי אצל אלרגרולוג בגלל תופעות הצטננות חריפות ותדירות (כפעם בחודש). הוא ערך לי טסטרים ושלל קיום של אלרגיה, עפ"י הבדיקה בכל אופן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיניים

הוספת תגובה

• עיניים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    08/11/2010

שלום הראל,
    במקרה ועדיין קיים חשש לאלרגיה לאבק למשל, כדאי לבצע בדיקה אלרגית נוספת על ידי בדיקת דם או בדיקה חוזרת ביד.
    כדאי גם לקחת תרופות נגד אלרגיה, לתקופה ממושכת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו