אלרגיה ל Thimersal

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה ל Thimersal
    שחף
    08/11/2010

שלום,

שנים אני סובלת מפריחות חוזרות ונשנות. מספר פעמים הייתי במיון וקיבלתי טיפול מתאים.
    לאחרונה עשו לי טסטים (אחרי שבעבר לא מצאו כלום בטסטים) וגילו שאני אלרגית ל Thimersal. הבנתי שאני צריכה למצוא מוצרי קוסמטיקה שלא מכילים את כל החומרים שהרופא נתן לי. אבל האם אני צריכה לשים לב לדברים נוספים כגון חומרי ניקוי, סבון כלים וכו'?
    כמו כן אחד מהשמות שהיו בדף שהרופא נתן לי הוא Benzoic acid. אחי שהוא מהנדס מזון אמר לי שהומר מופיע בהרבה מאוד מוצרי מזון. האם אני צריכה גם לשנות את התזונה שלי?

אני אציין שהרופא שלח אותי לעשות גם בדיקות דם:
    Ig-E TOTAL
    Animal Panel
    GP1M Grass Panel 1
    WP1M Weed Panel 1
    FP1M Food Panel 1
    FP1M Food Panel 2
    FP1M Food Panel 3
    FP50 M Food Panel 50
    FP51 Food Panel 51
    FP5M Food Panel 5
    FP73M Food Panel 73
    FP7M Food Panel 7
    FP15M Food Panel 15

האם הBenzoic acid נמצא בתוך הבדיקות האלו?

בנוסף, לדעתי אני אלרגית גם בחילופי עונות ולצמחים שונים. איך בודקים את האלרגיה הזאת? חוץ מהמדבקות על הגב והבדיקות דם שהרופא עשה לי עכשיו עשו לי לפני המון שנים את הבדיקה ששמים חומרים על היד.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה ל Thimersal

הוספת תגובה

• אלרגיה ל Thimersal - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/11/2010

שלום שחף,
    את מבצעת כעת בירור אלרגי מקיף.
    תשלימי את הבירור המלא ותפני אלינו שוב כדי שנדון ל כל התוצאות ביחד. טיימרוזל זה חומר משמר שנמצא בעיקר בטיפות עיניים, חיסונים ותכשירים רפואיים אחרים ולא קשור למזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו