אלרגיה לחלב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב
    חגית
    09/11/2010

שלום, בתי בת ארבעה חודשים. לפני כחודש וחצי הופיעה לה אורטיקריה בכל חלקי הגוף מלווה בחום עד 38.8. בדיקות הדם היו סך הכל תקינות. בבית חולים במהלך האשפוז הורו לנו על החלפת כלכלה ועברנו לנוטרמיגן. ביקרנו גם אצל רופא אלרגיה בקהילה ששלח אותנו לבצע בדיקות דם על מנת לבדוק האם קיימת אלרגיה לחלב. אתמול קיבלנו את התשובות של הבדיקות וברוך השם הן יצאו תקינות ולפיהן הילדה לא אלרגית. יש לי תור לרופא אלרגיה רק בעוד כחודש, אז התייעצתי בנתיים עם הרופא ילדים שלנו מה עושים הלאה והוא המליץ לא לחזור למטרנה אלא להמשיך עם נוטרמיגן בגלל שהבדיקה לא באמת מדוייקת ויכול להיות שכן יהיו לה תופעות אלרגניות במידה ונחזור לתמל על בסיס חלב.

אני לא יודעת מה לעשות....אני לא רוצה להמשיך את הנוטרמיגן גם מטעמי כשרות, גם כי הילדה לא אוהבת את האוכל הזה וגם כי זה עולה לנו 600-700 ש"ח בחודש. אני רוצה מאוד לחזור למטרנה. אשמח לשמוע את חוות דעתך. הרופא ילדים אמר לי שבכל אופן אם אני מחליטה לחזור למטרנה שאני אתן לה את הבקבוק הראשון במרפאה כדי שאם חלילה יקרה משהו רופא ישר יראה אותה.

אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/11/2010

שלום חגית,
    בדיקת דם שלילית יחד עם טסט עורי שלילי די שוללים אלרגיה לחלב פרה.
    רצוי לבצע טסט עורי לפני שמחליטים לתת שוב תמ"ל חלבי במקרה וקיים חשד לאלרגיה לחלב פרה. חפשי אלרגולוג שיכול לקבל אותכם יותר מהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו