אולי זו אלרגיה? אבל למה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אולי זו אלרגיה? אבל למה?
    ויקי
    08/12/2010

שלום רב, מזה כעשרה חודשים שיש לי תסמינים שאף רופא לא הצליח לקשרם לתופעה מוכרת. זה החל מקשיי נשימה דרך האף (מרגישה שהף סתום אך מבדיקת א.א.ג עולה שאין כלל נוזלים בסינוסים), נזלת מימית דלילה קלה לאורך כל שעות היממה. כזו שיכולה גם לטפטף לי מהאף בצורה פתאומית. כשאני מסיטה את הראש לאחור אני יכולה להרגיש את הנזלת יורדת לאורך הגרון. הדבר מלווה גם בכאב בנחיר השמאלי ממש בסמוך למקום שבו החניכיים העליונים פוגשים את השפה. גם בחניכיים התחתונים אותה תופעה.
    שני מומחי א.א.ג שללו כל דבר שקשור בתחום התמחותם. CT של מערות הפנים תקין.
    אני נאלצת להשתמש בטיפות אף פעמיים ביום כדי להרגיש איזושהי הקלה בנשימה דרך האף.
    אציין שלאחרונה אובחנתי עם ליכן פלנופילריס (ליכן פלנוס בקרקפת הגורם לנשירת שיער והתקרחויות ממוקדות). אני יודעת שליכן פלנוס גורם לפגיעה בריריות אך שוב א.א.ג לא מצאו סיבה להתייחס לכך.
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אולי זו אלרגיה? אבל למה?

הוספת תגובה

• אולי זו אלרגיה? אבל למה? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/12/2010

מיכל שלום רב,
    הפרעה כרונית בנשימה דרך האף בד"כ קשורה לאלרגיה לאלרגנים נשאפים מין האוויר: אבק, אבקנים ועוד.
    ניתן לבדוק זאת אצל אלרגולוג ולקבל טיפול הולם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו