אלרגיה - אסתמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה - אסתמה
    oriel
    04/12/2007

ד"ר שלום לך ותודה רבה על הזמן וצומת לב שתקדיש לי לבעייתי . ובכן . יותר מ - 10 שנים שאני סובל מקוצר נשימה וזה הופיע לאחר שהבית שלי עלה באש ונשארתי כדי להציל את בני משפחתי ולהציל גם את הבית והרכוש שהיה בו. לאחר לילה סוער זה חיי נתהפכו עליי מבחינה בריאותית במשך 3 שבועות אושפזתי בבית- חולים במחלקת ריאות וטופלתי בנאמנות ע"י ד"ר זליקסון.
    אבל מאז ועד היום אני ממש סובל וחסר מנוחה . מהצטננות . עיטושים . קוצר נשימה . דמעות . ולא ידעו לומר לי מה זה בדיוק . או לטפל בזה בצורה שאני ארגיש טוב לפחות שאוכל לשבת עם הברים או משפחה בלי לקנח את האף או בלי השיעול התורדני והבלתי פוסק שגורם לי כאבים בכל הגוף. עשו לי טסטים לבדיקת אלרגיה בכל מיני תכופות לפי בקשת הרופאים ורק לפני שנה גילו שאני אלרגי לכרדית האבק.אבל לפני לא ידעו ממש .כי תמיד זה היה רק אולי. כמו . אולי אורנים . אולי דשה . אולי זתים . אולי חתולים או כלבים . ועוד . ועוד . וכל מיני אנהלציות .וכל מיני תרופות . והרבה אישפוזים . והרבה ניסיונות וניסויים . ממש כמו שפן ניסיונות. ולפני חודשיים בעוד מאחת הביקורות שלי אצל הרופא הוא הימליץ לי על הטלפסט 180 מ"ג כדור אחד לפני השינה. הזמן רץ הכדורים אוזלים וכך גם הכסף וגם זה לא עוזר ולפני כמה ימים עוד פעם אצל הרופא והוא ממליץ על אריוס.טוב אני ממש לא יודע מה לעשות אם הייתי כלי נשק אז המחסנית שלי לא הייתה נגמרת לעולם מרוב הכדורים שמלעיטים אותי. ולאחר המלצה מאדם יקר ואוהב אני פונה אילך בלשון כל בקשה ותחנון אם יש בידיעתך על תרופה שיכולה קצת להקל עליי לנהל אורח חיים תקין ונאות. תודה לך על הסבלנות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה - אסתמה

הוספת תגובה

• האם זה אלרגיה

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/12/2007

שלום רוב,
    תודה שפנית אלינו.
    קודם כול, יש לברר אחד ולתמיד האם מדובר באלרגיה או לא על ידי טסטים עוריים חוזרים ובדיקת דם ספציפית על ידי אחד האלרגולוגים בארץ.
    וזה על מנת לתת טיפול מתאים תרופתי או חיסוני.
    חשוב גם לדעת האם יש לך פוליפים באף ומצב של תפקודי הריאות.

בברכה
    ד"ר טפליצקי ולרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו