אלרגיה לביצים וחיסון MMR

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לביצים וחיסון MMR
    מיכל
    12/12/2010

שלום רב,
    ביתי בת 11 חודשים ועוד חודש אמורה לקבל חיסון לגיל שנה.
    בגיל 9 חודשים עשינו בדיקת דם של אלרגיה (עקב תגובה אלרגית למטרנה ולחלמון ביצה) ואכן אובחנה כרגישה לחלב ומוצריו ורגישות קלה לחלמון ורגישות לחלבון. רציתי לדעת כיצד מבצעים את החיסון? איזה סוג של השגחה צריך? האם מספיקה השגחה של רופא הילדים שלה במרפאה או שצריך השגחה קפדנית יותר כמו מיון ילדים?
    בברכה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לביצים וחיסון MMR

הוספת תגובה

• אלרגיה לביצים וחיסון MMR - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    12/12/2010

שלום מיכל,
    במקרה של אלרגיה לביצה מבצעים חיסון MMR בתנאי השגחה מיוחדים, בד"כ במוקד רפואי. בטיפת חלב יודעים את הנוהל ויפנו אותך למקום המתאים.
    סיכון בהופעת תגובה אלרגית לחיסון MMR במקרה של אלרגיה לביצה הוא מאוד נמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה ועוד שאלה

מיכל
    12/12/2010

בטיפת חלב אמרו לי לעשות את החיסון שם רק בשעה שהרופא ילדים נמצא.... האם זה מספיק?
    הרגישות לחלב היא רגישות ללקטוז? רגישות לחלבון? אני לא כל כך מבינה
    האם הרגישות הזו היא גנטית? והאם זה חולף? אציין שלשלושת האחיינים שלי היה רגישות לחלב שחלפה עד גיל שנתיים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה...?

מיכל
    12/12/2010

...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו