האם יש פיתרון סופי לאלרגיה לקרדית ה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש פיתרון סופי לאלרגיה לקרדית ה
    בין הכסאות
    26/01/2011

אבק?
    נמאס לי מזה.
    חוץ מזה אני חיה מרב שנותי בר"ג ואין להם מושג שברמת אביב מצאו אצלי אלרגיה נשימתית לקרדית האבק כשגרתי שם כשהייתי ילדה . בקושי שכנעתי את הרופא משפחה שלי שיש לי נזלת אלרגית.
    הבעיה היא שכשיש לי נזלת באה לי גם אסטמה וזה לא מקובל עליהם שזה קשור לנזלת וקשור לאבק.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם יש פיתרון סופי לאלרגיה לקרדית ה - תגובה

ד``ר בן רנר
    26/01/2011

שלום
    רפואה זה מקצוע קשה,עם התמחויות שונות..לתופעות אלרגיות קיימים רופאים מומחים בתחום ואין מניעה לפנות אליהם.אין צורך לשכנע אף אחד וגם הפניה כיום בכל הקופות חופשית ללא הפניות וקשיים בירוקרטים כבעבר.לכן במידה ואת חושדת באלרגיה פני למרפאה אלרגית .אין צורך לקבל רשות מאף אחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע, אולי?

ניב
    30/01/2011

הי,

אני קראתי שטיפול סביבתי יעיל יכול להפחית משמעותית את התלות שלנו
    בתרופות נוגדות אלרגיה למיניהן (התרופות מטפלות בסימפטומים בעוד שטיפול סביבתי של 15 בשבוע מטפל בשורש הבעיה - הרחקת גורם הסיכון מהסביבה שלנו)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יודע, אולי? - תגובה

ד``ר בן רנר
    30/01/2011

נכון מאד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו