אלרגיה לפורמלדהיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לפורמלדהיד
    תמר
    04/02/2011

שלום לכם,

קוראים לי תמר ואני בת 27 נשואה + תינוק בן שנה וחצי.
    אני כבר למעלה מחצי שנה סובלת ביד ימין מחתכים, יובש, גירודים, כאבים, נפיחות, בצקות באצבעות ואי יכולת להזיז את האצבעות.
    לאחרונה המצב מאד החמיר ועשיתי בדיקות דם שיצאו תקינות ולאחר מכן בדיקות אלרגיה ובתבחין המטלית אובחנתי אלרגית ממגע לפורמלדהיד.
    יש לי כמה שאלות אליכם מכיוון שטיפולי הסתיים בזה שאסור לי לבוא במגע עם כל מה שקשור לפורמלדהיד וחומריי משחררי פורמלדהיד.
    1. האם לדעתכם יש קשר בין מצב היד לאלרגיה ?
    2. איזה מוצרים נפוצים יכולים להכיל פורמלדהיד ? (לפי הבנתי מגבונים ואני דיי משתמשת בהם)
    3. מה עוד אפשר לעשות במצבי כי קשה לי מאד לתפקד, אם יש איזה שהיא משחה להקלת הכאבים או איזה שהוא טיפול מסוים אחר.

תודה מראש על התייחסותכם,
    תמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לפורמלדהיד

הוספת תגובה

• אלרגיה לפורמלדהיד - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    04/02/2011

שלום תמר,
    פורמלדהיד מסתתר במצרים רבים כולל מגבונים לחים תחת שם קווטרנום QUATERNUM.
    צריך להימנע ממוצרים שמכילים זאת, במיוחד קרמים, מגבונים לחים, בדים סינטתיים. לשטוף ידיים אחרי מגע עם החומר, להשתמש בכפפות גומי ולא כפפות פלסטיק. מטפלים בתופעות עם משחות סטרואידים והימנעות ממגע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו