טיפול באלרגיה לאבק + שאלה נוספת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול באלרגיה לאבק + שאלה נוספת
    גבריאל
    06/02/2011

האם כיום הטיפול המניעתי היחיד לאלרגיה לקרדית האבק היא הרבה מאוד חיסונים לאורך זמן רב? או שהתחדש משהו בתחום?

במידה ועדיין צריך לקבל מספר רב של חיסונים, האם חייבים להגיע לאלרגולוג כדי לקבל אותם? או שיש אלטרנטיבה?

בנוסף, אני גר בנתיב העשרה (10 דקות דרומה מאשקלון), הסתבר לי שאין אלרגולוג כלל באיזור אשקלון (פרט לארגולוג ילדי- שלא מטפל במבוגרים), והמומחה כי קרוב אלי גר באשדוד. זה כ45 דקות נסיעה לכל כיוון. וזה בלתי אפשרי ליסוע כל שבוע הלוך ושוב במשך סה"כ שעה וחצי (במיוחד עם המחירים של הדלק כיום).
    איך זה שאין מומחה אלרגיה באיזור אשקלון? האם זה חוקי? (אין חוק שמחייב שיהיו מומחים בסביבת ערים כאלה גדולות)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול באלרגיה לאבק + שאלה נוספת - תגובה

ד``ר בן רנר
    08/02/2011

שלום
    טיפול חיסוני הוא היעיל ביותר.אתה יכול לגשת למרפאה האלרגית בבית חולים באשקלון.אם אתה חבר מכבי תוכל לבקר את פרופ' שלזינגר .לכללית יש מרפאה בקפלן (שלי).לגבי שיבוץ רופאים ומרפאות,אם זו הייתה העוולה היחידה במדינתנו,דיינו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו