אלרגיה לתינוק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לתינוק?
    גלעד
    07/02/2011

שלום
    בני בן 4 חודשים וניזון מאינפמיל 1 (לאחר שעבר מסימלאק) עקב חשש לריפלוקס
    ניזון כבר 10 ימים ולאחר 8 ימים התחילה פריחה מאזור החזה ומעלה מקדימה ומאחורה ולאחר 1-2 דקות הפריחה נעלמת. הפריחה מופיע בדר"כ לאחר אכילת בקבוק וזה קורה פעת אחת למשך יומיים ז"א בחמישי היה בערב, בשבת בבוקר, היום (שני) בוקר.
    שהלכתי לרופא נמסר כי לא נראה לו שזה מהחלפת אבקה ונתן לתינוקי תרופה אריוס 2.5 CC למשך 10 ימים פעם ביום. במידה ולא יעבור תוך 6 שבועות מסר שנצטרך לעבור בירור מעמיק יותר .
    הפריחה נראית אדומה מאוד , מלא נקודות כאילו התחברו יחדיו.
    כמו כן ברצוני לציין כי אני מניקה אותו רק פעם ביום וגם אני נמצאת במעקב/בירור לגבי מחלה אוטואמונית/חיידק O - האם יתכן שקשור לזה?
    אשמח לקבלת תשובה בהקדם והאם אתם מכירים פריחות שבאות מידי פעם ונעלמות תוך 1-2. אציין כי עורו של בני לבנבן
    תודה רבה
    גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לתינוק?

הוספת תגובה

• אלרגיה לתינוק? - תגובה

ד``ר בן רנר
    08/02/2011

שלום
    ראשית איראוס לא מאושר לטיפול מתחת לגיל שנתיים! ובטח לא במינון כזה! אני לא יכול לאבחן ע"פ התאור.התינוק צעיר ויש צורך לבדוק .אין אפשרות אחרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו