אבחון אלרגיה בזמן התקף, אפשרי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אבחון אלרגיה בזמן התקף, אפשרי ?
    מיק
    13/02/2011

היי

אני אלרגית מאובחנת כבר הרבה שנים, בבדיקה של השריטות נמצא ארגיה לאבק, חתולים וכל מיני עצים, כל מה שבודקים בבדיקות הרגילות.
    בחודשים האחרונים יש לי התקפי אלרגיה דווקא כשאני... בעבודה ! עובדת במשרדים רגילים וכו'. הענין הוא שההתקפים לא קבועים לאורך התקופה אלא מתחילים בפתאומיות ובעוצמה חזקה במיוחד, אני הולכת הבייתה, לוקחת אהיסטון (שום דבר אחר לא עובד אצלי) ויום אחרי זה הכל בסדר. כעבור כמה ימים/שבוע - חוזר על עצמו.

אם אני אגיע למרפאת אלרגיה בזמן התקף - האם יש דרך לברר למה אני אלרגית ? ובמילים אחרות, האם אפשר רק לבדוק אלרגיה למשהו מוגדר מראש (למשל העלתי מחשבה על אלרגיה לסוסים ואז בדקו ומצאו שאכן כך) או שאפשר לזהות אלרגיה שלא ידוע למה במצב התקפי ?

תודה מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אבחון אלרגיה בזמן התקף, אפשרי ? - תגובה

ד``ר בן רנר
    17/02/2011

שלום מיכל
    ניתן לבדור מתי שתרצי ובלבד שלא תקחי אנטיהיסמיניקה לפחות 5 ימים לפני כן .במידה ואת נוטלת אהיסטון מספיקם יומיים ללא תרופה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו