אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    שיר
    23/02/2011

שלום,
    בתי בת 6 לפני כחודש אובחנה כאסטמתית (אחרי דלקת ריאות ושיעול ממושך מאד) ומקבלת ונטולין ובודיקורט. אתמול היינו צאל רופא ריאות לחוות דעת שניה והוא אמר שכדאי לעשות לה בדיקות לאלרגיה כי אולי זה לא אסטמה אלא אלרגיה. יש לנו בבית חתולה ארוכת שיער אבל בתי נולדה כשהיא כבר הייתה אצלנו וכל 6 שנים לא היה סימן למשהו כמו אלרגיה לחתול. האם באמת יש סיכוי כזה שפתאום אחרי 6 שנים היא קיבלה אלרגיה לחתולה? כמו כן - האם יכולה פתאום להופיע אלרגיה לגורם אחר אפילו שעד עכשיו היא הייתה בריאה לחלוטין ולא אלרגית לכלום?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• מקרה דומה ו... עצה

מתי
    23/02/2011

הי,

לפני כשלושה חודשים בתי בת השלוש היתה סובלת מהתקפי שיעול חמורים בלילות,
    היא הייתה מתעוררת 4 -5 פעמים בלילה, זה היה מתיש ואפילו קצת מפחיד.
    (בעלי חובש קרבי במיל. והוא הצליח להרגיע אותי..)

לאחר שבוע של השיעולים האלה חברה המליצה לי לטפל בסביבה של הילדה מאלרגנים מכיוון שיתכן שזו למעשה אלרגיה, באותו ערב שאבתי את המיטה שלה עם שואב UVC אנטי אלרגני שהשאלתי מהחברה והילדה ישנה כמעט כל הלילה ללא התקפות שיעול (היא קמה פעם אחת עם שיעול קל וחזרה מייד לשיון.

לפני כשבוע היא הלכה לישון אצל הסבתא, ברוב טיפשותי לא שאבתי את המזרון שלה לפני וממש בשנייה שהיא הניחה את ראשה על הכרית השיעול המטריד חזר ביתר שאת, אני מאוד ממליצה שתשאבי את המזרון שלה לפחות פעם בשבוע ותנקי מאבק בחדר השינה שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה? - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    26/02/2011

שלום שיר, צדק רופא ריאות. רוב מיקרי אסתמה אצל ילדים קשורים לאלרגיה לאבק או פרוות חתול או אבקנים . מומלץ להיבדק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו