פריחה סביב העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריחה סביב העיניים
    מגי
    18/03/2011

בשנה האחרונה סבלתי מפריחהת בפי הטבעת,בגב, בעורף וברגל. השתמשתי במשחות שונות עם סטרואידים והפריחה חלפה למעט בגב. לאחר שהגירוד הפך בלתי נסבל, ניגשתי לרופאת עור שעשתה טסטים ומצאה רגישות קלה לחומרי שימור בקוסמטיקה ולניקל. במקביל הייתי אצל אלרגולוג שאמר כי התגובה אינה משמעותית ולדעתו זו מחלת עור. קיבלתי זריקה עם סטרואידים והפריחה חלפה . לאחר 3 שבועות היא חזרה סביב העפעפיים. הפריחה מגרדת מאוד, בעיקר מתחת לעיניים והעור כמו מתקלף. קיבלתי כדורי סטרואידים פעמיים במשך שלושה שבועות. כשאני מסיימת את הסטרואידים הפריחה חוזרת. במקביל הפסקתי להשתמש בסבון , קרמים למיניהם וכו', אך ללא הועיל. אני משתמשת באריוס מזה שבועיים , אך ללא הועיל. גם שימוש בקרם אקווה מגביר מאוד את הפריחה.
    איך אני יכולה לדעת אם זו אלרגיה או מחלת עור? רופא עור נוסף שביקרתי אצלו אף הוא טען שזו אלרגיה . אך כפי שאמרתי, אלרגולוג טען שזו מחלת עור. מה עושים?
    הIGE היה 475. האם יש בדיקות נוספות שניתן לעשות?
    תודה
    מגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פריחה סביב העיניים

הוספת תגובה

• פריחה סביב העיניים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    19/03/2011

שלום מגי,
    רמת IGE גבוה מצביעה על בעיה אלרגית.
    מומלץ לפנות אלרגולוג לערכה חוזרת או נוספת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו