אורטיקריה לא ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אורטיקריה לא ברורה
    שלי
    01/04/2011

היי :)
    ב8 בפברואר התחילו לי עקצוצים בפה יותר נכון בשפתיים , לאחר מכאן הידיים שלי התחילו לשרוף כמו גם הרגליים וראיתי שאני נהיית אדומה בפנים הלכתי לקופת חולים שכבר כולי מתרגדת בצורה נוראית וממש שורפות לי היידים ואחרי מס' דקות שחיכיתי שם גם התחילו להופיע לי על הבטן גבשושיות קטנות כמו באבעבות אוח אז הזריקו לי פורמטזין והכל נרגע מאז אני לוקחת אריוס יום יום! התור שלי לאלרגולוד הוא ב17 באפריל , ואני צריכה להפסיק את האריוס כשבוע לפני , אני מאוד מפחדת להפסיק לקחת את התרופה שכרגע אין לי התרפרצות של האלרגיה אלא רק ערצוצים וגירודים קלים .
    הרופאה לא יודעת ממה זה נגרם , מה שכן הייתי מאושפזת שבוע בבי"ח על כאבי ראש , וזה קרה ביום אחרי שהגעתי הבייתה
    בבית החולים נתנו לי תרופות בשם : מוסקול ואיבופן . מה שכן ממש כמה דקות לפני שהתחילו לי העקצוצים לקחתי ביחד לוסק ואופטלגין נוזלי , האם יש קשר?
    לוסק אני אמורה לקחת מדי יום , מה שכן מאז אני לא נוגעת בשום תרופה כלשהיא .
    האם אני צריכה לחשוש מלהפסיק את האריוס? וממה האלרגיה הזו יכולה לנבוע? כי שיניתי מרכך ואבקת כביסה אני לא לוקחת תרופות והגירודים והעקצוצים לא עוזבים אותי
    בבדיקות שם שערכו לי לא נמצא שום דבר חריג
    האם אני צריכה לפחד מתופעת לוואי אחרי שאני אפסיק את האריוס מהפסקת נשימה או קושי שכזה?
    תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אורטיקריה לא ברורה

הוספת תגובה

• אורטיקריה לא ברורה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    01/04/2011

שלום שלי,
    אורטיקריה יכולה להיות קשורה לחום, קור, זיע, תרופות, מזון,
    ברוב המקרים של אורטיקריה ממושכת אין קשר תרופות, הרי הפסקת אותם מזמן אך התופעה ממשיכה.
    הפסקת אריוס יכולה לגרום להתלקחות של התופעה. אחרי כך מחדשים טיפול ושוב משתלטים. אם האריוס מאוד עוזר לך ואת חוששת מהתפרצות על תפסיקי את נטילתו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על התגובה המהירה!

שלי
    01/04/2011

אני אמורה להפסיק את השימוש בגלל התור לאלרגולוג ב17 באפריל בגלל זה אני חוששת..
    הפחד שלי זה באמת שזה קשור לקנה ה נשימה , ייתכן?
    מה שכן אני נמצאת בתקופה מאוד לחוצה בחיים ובמשך החודשיים האלה מסתבר שהייתי תחת התקף חרדה שפשוט לא אובחן עד עכשיו ...
    האם יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי תודה על התגובה המהירה! - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    03/04/2011

שלום שלי,
    קנה נשימה בד"כ לא מעורב באורטיקריה,
    לחרדה יכולה להיות השפעה בלתי ישירה המעצימה את הגרד, אך זה לא הגורם לאורטיקריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו