עובש בחדר שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובש בחדר שינה
    חופית
    02/04/2011

שלום,
    לפני כמה ימים גילינו מאחורי המיטה שהקיר מלא עובש מפותח למדיי, אני משתעלת מדיי לילה שיעול יבש מזה כחודשיים שלושה (יש לי גם תגובות אלרגיות לא מעטות כמו גירוד באוזניים ובגרון לעיתים התנפחות של העיניים וכו' שאני לא יודעת אם קשורות לעובש בלבד) וקראתי שסביר להניח שהדבר נובע מהעובש,
    ניקיתי את הקירות באקונומיקה וגם את הרהיטים הנגועים (מיטה שידות ומזרן) על המזרן כתם בתחתיתו שלא ברור עם עובש אבל בן זוגי מסרב להפטר ממנו במיידית, אנחנו משאירים את החלונות פתוחים ואת הדלת אבל זה חדר מגבס שסובל מרטיבות מבחוץ.
    האם עזר שניקיתי באקונומיקה את העובש (אח"כ גם התזתי חומץ על הכתמים שלא ישובו לא יודעת אם זה בכלל עוזר), והאם העובדה שאני ממשיכה להשתעל בכל פעם שאני נמצאת על המזרון קשורה למזרון עצמו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובש בחדר שינה

הוספת תגובה

• עובש בחדר שינה - תגובה

ד``ר בן רנר
    03/04/2011

שלום
    מזרן לא מתייבש במהרה.ניתן לבצע תבחינים לעובשים במרפאתי.בכל מקרה במידה והמזרן אונו יבש יש להחליפו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו