רגישות קיצונית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות קיצונית
    שמעון
    04/04/2011

שלום, כבר המון שנים שאני אלרגי לפורמולין (פורמולדהיד), מעולם לא טיפלתי בזה ולאחרונה הרגישות התגברה והמצב נהפך לבלתי נסבל, אינני יכול לשהות בשום מקום מבלי שאני אחוש כאבים עזים בכל הגוף. אני זקוק לעזרה נואשות, האם ידוע על איזשהו טיפול, או הקלה בכאבים הללו? המצב ממש קריטי ואשמח לכל פיסת מידע אפשרית תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות קיצונית

הוספת תגובה

• רגישות קיצונית - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    05/04/2011

שלום שמעון,
    כאבים זה לא חלק העיקרי של תגובה אלרגית לפורמלין בד"כ.
    תפנה לאלרגולוג ליועץ ישיר בשאלה האם הבעיה שלך קשורה לאלרגיה לפורמלין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שמעון
    06/04/2011

כן, הבעיה נובעת מהחשיפה לפורמולין. ומאחר והפורמולין מצוי כמעט בכל מקום, גם באוויר, אני חש סבל רב. התופעות לוואי שמופיעות אצלי הן אכן לא שיגרתיות, בד"כ מופיע גירוי על העור, אצלי התגובה יותר חריפה ומתבטאת בכאבים נוראיים בעצמות בעל הגוף. לכן העניין הוא דחוף, אני נואש לעזרה! מצב הרופאים בארץ ממש קטסטרופה, אף אחד לא מכיר את האלרגיה ולא יודעים להצביע על טיפול או הקלה בכאבים, לכן אני מנסה בכל דרך אפשרית למצוא איזושהי תרופה! אשמח לכל עזרה שהיא, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו