תינוק עם אסטמה של העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק עם אסטמה של העור
    דפי
    24/12/2007

שלום,

כיצד אוכל להקל על תינוקי (בן 10 חודשים) הסובל מאסטמה של העור (ניסיתי תכשירים שומניים שונים וללא הועיל. רק סטרואידים עזרו ובזה אני מעדיפה כמה שפחות להשתמש)? האם זה אמור לעבור בשלב כלשהו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק עם אסטמה של העור

הוספת תגובה

• לא לפחד מסטרואידים?

מירי
    29/12/2007

מה עושים הסטרואידים?האם הם מרפאים את הדלקות?אם הם לא מזיקים למה להשתמש במעט?אני יכולה לשאול עוד המון שאלות וכל התשובות של רופאי העור והאלרגיות יהיו מתחמקות כי זה הפתרון היחיד שיש על מנת להרגיע את העור ,אבל זה חוזר בגדול אחרי שפקה ההשפעה של המשחה.
    אני אמא שנלחמה 14 שנים במחלה שהיתה אצל הבת שלי.ניסיתי הכל כולל כל הרפואה המשלימה ,
    אני בטוחה שלא חסכתי דבר כולל דברים מוזרים ביותר.
    מה שגיליתי בסופו של דבר במקרה.לא מספיק לעשות שינויי בתזונה (מה שכמובן עשינו) תוספי
    תזונה משלימים בהתאם לבדיקות דם גם מאוד עוזרים אבל בסופו של דבר הרחצה במקלחת ,
    חפיפת הראש,משחת השיניים ,הקרמים שמרחתי כולם לפי המצלת רופאי העור כמובן מכילים
    חומרים כמו SLS מינרל אויל ועוד שחוסמים את העור ,מושכים את הלחות החוצה מהעור או ממש חוסמים ואז יש הרגשה של שימון אבל ישנם חומרים רעילים שכל הרגישים בעור מגיבים רע מאוד.
    כל הסבונים לאמבטיה תבדקו את הרכיבים .האם רופאי העור פעם חשבו על הרכיבים הנמצאים בכל הטואלטיקה שהם אומרים לנו להשתמש היום שאני כבר יודעת ושואלת רופא עור.אם הוא יודע מה
    יש בכל משחה בכל סבון הוא עונה :זה מצויין העיקר לשמן את העור....החליפו את מוצרי הטואלטיקה
    למוצרים נקיים.ישנם חברות רבות המשווקות את המוצרים זה קצת יותר יקר אבל כדאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הסטרואידים מרפאים את הדלקת?

ד``ר ולרי טפליצקי
    29/12/2007

התשובה היא כן ולא.
    הדלקת עור אטופית נוצרת בגלל אלרגיה. סטרואידים עוזרים מאוד לטפל בדלקת אך האלרגיה עצמה אינה נעלמת מהגוף. היא נשארת להרבה מאוד שנים ומתפרצת מדי פעם. טיפול היחיד כעת שמנצח את האלרגיה, הוא טיפול חיסוני במקרים של שילוב של ריניטיס אלרגי ואטופיק דרמטיטיס.
    במקרים נוספים יש להתמודד עם התופעות בעזרת תרופות אנטיהיסטמיניות ומשחת סטרואידים או מחשחה אימונוסופרסיבית אחרת שהגיעה לשימוש בשנים אחרונות.
    ברוב המרקים ניתן להשתלט על התופעות ולשמור על שיפור על ידי שימוש נכון בתרופות הנ"ל.

בברכה ובהצלחה
    ד"ר טפליצקי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו