ארלגולוג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארלגולוג
    ר
    09/04/2011

שלום רב,
    אני סובלת שנים רבות מעור פנים אדמומי ומגורה מאוד, וכן מפצעונים קטנים אך רבים מאוד על גבי העור.
    החשש שלי הוא שמדובר באלרגיה לחומרים קוסמטיים, אך אני מתקשה לאשש אותו- כי אני מחליפה כל פעם חומרים קוסמטיים ואף לפני 3 חודשים עברתי לחומרים טבעיים לחלוטין- שלא עזרו במאומה.
    1. האם ייתכן עדיין שמדובר באלרגיה קוסמטית- וזאת על אף שהרחקתי את החומרים הקוסמטיים ואני משתמשת רק בטבעיים זה זמן מה?
    2.האם ייתכן שמדובר בכלל באלרגיה למאכלים מסוימים?

3. האם בכדי לקבוע תור לארלרולוג חייב הפנייה מרופא משפחה? והאם יש לקבוע תור לארלרולוג המתמחה באלרגיה קוסמטית או שכל ארלרולוג יוכל לפענח האם יש אלרגיה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארלגולוג

הוספת תגובה

• ארלגולוג - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/04/2011

שלום רב,
    כדי לפנח סיבה האלרגית לפריחה שלך צריך לבצע לך בדיקה אלרגית מקיפה לא רק לאלרגנים בקוסמטיקה. גם לאלרגנים נשאפים. ולשקול לבדוק גם אלרגיה למזון.
    כדי לפנות לאלרגולוג צריך בד"כ הפניה של רופא משפחה עור רופא עור. לא בכל מרפאה אלרגית בודקים גם אלרגיה לקוסמטיקה. אנחנו בודקים. אחרים את צריכה לשאול בעת הזמנת התור. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו