מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהאולגה15/04/2011
היי,
יש לי בעיה חמורה של חמה שאלרגית לחתול שלנו. אבל היא אלרגית ר-ק לחתול שלנו. להורים שלי יש חתול ושם אף פעם אין לה בעיה.
אחרי אחד הביקורים אצלינו בבית היא חטפה התקף אסתמה ומאז לא באה לכאן בכלל כי קישרה בין החתול שלנו לבין האסתמה.
בכל אופן הפיתרון שלה ושל בעלי זה שנעיף את החתול אבל אני פשוט לא מסוגלת (מי שגדל עם חיה בבית אולי יבין אותי).
אז רציתי לשאול האם יתכן מצב של אלרגיה חריפה לחתול אחד וחתול אחר לא?
והאם יש דרך טבעית/ תרופתית (היא מסרבת לטיפול היא מעדיפה להתאשפז כל שני וחמישי ולקחת סטרואידים), אבל בכל זאת???
זה נושא כאוב אז אני מצטערת מראש על הטון של השאלה :)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד``ר בן רנר15/04/2011שלום אולגה
ראשית חתול לא יודע לעוף כך "שלהעיף "אותו לא סביר. יש הבדלים בן החתולים ואם את קשורה לחתול יש לחמה בעיה.יש אפשרות לחסן את חמתך כנגד חתולים אבל על פי הטון אני מבין שלא תהיה היענות לטיפול מצד החמה היות ורק אצלכם יש לה בעייה. הפתרון הפשוט ביותר הוא להלעיט אותה באנטיהיסטמיניקה לפני כל ביקור אצלך ואז סביר שתוכל לבלות מספר שעות ללא תלונות.בנוסף יש לבדוק האם יש לה עוד רגישויות ולא רק לחתול.ו
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הדחופה
אולגה15/04/2011ראשית תודה על התגובה המהירה.
תוכל בבקשה לפרט על ה"להלעיט אותה באנטיהיסטמיניקה". מה זה אומר בדיוק?
בלי קשר לחתול שלנו היא מקבלת התקפי אסתמה גם בבית שלה נטול חיות המחמד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)