שאלה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אולגה
    15/04/2011

היי,

יש לי בעיה חמורה של חמה שאלרגית לחתול שלנו. אבל היא אלרגית ר-ק לחתול שלנו. להורים שלי יש חתול ושם אף פעם אין לה בעיה.
    אחרי אחד הביקורים אצלינו בבית היא חטפה התקף אסתמה ומאז לא באה לכאן בכלל כי קישרה בין החתול שלנו לבין האסתמה.
    בכל אופן הפיתרון שלה ושל בעלי זה שנעיף את החתול אבל אני פשוט לא מסוגלת (מי שגדל עם חיה בבית אולי יבין אותי).
    אז רציתי לשאול האם יתכן מצב של אלרגיה חריפה לחתול אחד וחתול אחר לא?
    והאם יש דרך טבעית/ תרופתית (היא מסרבת לטיפול היא מעדיפה להתאשפז כל שני וחמישי ולקחת סטרואידים), אבל בכל זאת???

זה נושא כאוב אז אני מצטערת מראש על הטון של השאלה :)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תגובה

ד``ר בן רנר
    15/04/2011

שלום אולגה
    ראשית חתול לא יודע לעוף כך "שלהעיף "אותו לא סביר. יש הבדלים בן החתולים ואם את קשורה לחתול יש לחמה בעיה.יש אפשרות לחסן את חמתך כנגד חתולים אבל על פי הטון אני מבין שלא תהיה היענות לטיפול מצד החמה היות ורק אצלכם יש לה בעייה. הפתרון הפשוט ביותר הוא להלעיט אותה באנטיהיסטמיניקה לפני כל ביקור אצלך ואז סביר שתוכל לבלות מספר שעות ללא תלונות.בנוסף יש לבדוק האם יש לה עוד רגישויות ולא רק לחתול.ו
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הדחופה

אולגה
    15/04/2011

ראשית תודה על התגובה המהירה.
    תוכל בבקשה לפרט על ה"להלעיט אותה באנטיהיסטמיניקה". מה זה אומר בדיוק?
    בלי קשר לחתול שלנו היא מקבלת התקפי אסתמה גם בבית שלה נטול חיות המחמד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו