מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טופיק דרמטיטיס ואלרגיהילנה17/04/2011
שלום רב,
יש לי תינוקת בת 4 חודשים והיא אובחנה כסובלת מאטופיק דרמטיטיס שבא לידי ביטוי ביובש בפנים ואדמומיות בעור לפי דעתי גם גרד כי היא לא רגועה כל כך וזזה הרבה על הגב.
בבדיקות דם שנעשו לה נראה כי היא סובלת מאלרגיה.
היא יונקת באופן מלא, לא אכלתי שום דבר חדש ושונה מהרגיל,הריון ולידה תקינים.
לידה בשבוע 40+2 במשקל 3588.
להקלה אני משתמשת לה באטופיקליר קרם, התחליב לפי דעתי שורף לה כי היא מאוד בוכה אחריו. באמבטיה אני מוסיפה לה סבון של דרמה שרשמה לה הרופאה וקרם הזנה של ד"ר עור וכמו כן 3 טיפות 3 פעמים ביום של טיפות פנסטיל.
יש לי מס' שאלות:
1. האם יש עוד משהו שניתן להוסיף כדי להקל עליה?
2. עכשיו אני צריכה להתחיל לתת לה טעימות של אוכל, ממה כדי לי להימנע?
3. האם שחיית תינוקות מותרת או אסורה?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טופיק דרמטיטיס ואלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי18/04/2011שלום ילנה,
קודם כל תפני לאלרגולוג שישקול לבצע תבחיני עור אלרגיים,
אין צורך להימנע מכול סוג מזון אך צריך לתת לה כל סוג חדש של המזון בזהירות ובכמות קטנה בלבד ובפעם הראשונה ולהגדיל כמות בהדרגה.
צריך להמשיך לשמן עור, ניתן להגדיל מנה של פניסטיל ל6 טיפות כל פעם.
במקרה של פריחה חזקה מידי ומפריע מוסיפים לטיפול קרם עור מסוג בטקורטן, באופן זמני עד השיפור.
במקרה ואטופיקליר גורם לצריבה ניתן להפסיקו.
חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ילנה19/04/2011תודה רבה...
האם צריך להימנע משחייה בבריכה?
אני רוצה לרשום אותה לשחיית תינוקות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נזלת אלרגית אצל ילד בן 11 וחצי
אלרגיה לבוטנים אצל תינוק בן שנה
נפיחות בשפה התחתונה - ממה יכולה להיגרם?
סטרונאז טיפול באלרגיה לקרדית האבק
אלרגיה, סטרונאז והשפעה מסוימת בסיכון לקורונה
כאבי בטן לאחר אכילת פטריות
מה הסיבה להתקפי אלרגיה בשעות הבוקר המוקדמות?
פריחה אלרגית בעור בכף היד
קוורצטין במקביל לנטילת כדורי טלפסט
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)