אלרגיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה?
    מ
    23/04/2011

שלום.
    בת 29, זוהי הפעם השנייה החודש בה אני סובלת מהתסמינים הבאים:
    גרד נוראי בכל הגוף ללא כל סימן על פני העור, נפיחות קלה בשפתיים, שלשולים ומעט בחילות והקאה חד פעמית. הדבר גורם גם לחולשה שמונעת ממני לתפקד ומלווה בגלי חום גם כשקר בחוץ, אני חסרת תיאבון וירדתי במשקל.
    בפעם הקודמת שנמשכה כשבוע וחצי נתן לי רופא המשפחה aeruos 5 mg שהקל על הגירוד כמעט מיד ולאחר כמה ימים פותר את הבעיה. גם כעת הוא מונע את הגירוד, אך כעבור כ 8 שעות הגירוד חוזר ואני צריכה ליטול כדור נוסף (הגירוד בלתי נסבל ולא מאפשר לישון).
    אלרגיה? מעולם לא סבלתי מאלרגיה כלשהי, ולא חל שינוי כלשהו באורח חיי.
    התתכן אלרגיה לגבינת עיזים? ללואיזה? לקוקוס? אלו הדברים היחידים העולים בדעתי שאיפיינו את תזונתי בשני התקפי הגירודים.
    בדיקות דם מקיפות יצאו תקינות לחלוטין (כולל תפקודי כבד, סוכרים וכו). רופא המשפחה מהסס לגבי הפניה לרופא אלרגיה. האם זו הכתובת?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה?

הוספת תגובה

• אלרגיות

סיון
    24/04/2011

אלרגיות יכולות להתאפיין בכל מיני תסמינים שונים, אצל אנשים שונים. אם כבר עשית את כל בדיקות הדם והכל יצא תקין לדעתי כדאי לך מאוד ללכת לבדוק את הנושא עם רופא אלרגיות. דעי רק שאם באמת יש לך אלרגיה את יכולה לטפל בה בדרכים טבעיות ולא מזיקות.
    חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה? - תגובה

ד``ר בן רנר
    26/04/2011

שלום .אין מה להסס .גש ללא דיחוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו