אלרגיה באביב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה באביב
    בלה
    28/04/2011

שלום רב,
    אני סובלת כבר הרבה שנים מאלרגיה חריפה לפריחה באביב, בעיקר צינון ועיניים, שום תרופה לא ממש עוזרת לי. שמעתי שישנה זריקה חד עונתית שיכולה לסייע. האם אפשר לקבל את שם הזריקה וכן חוות דעת קצרה עליה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה באביב

הוספת תגובה

• אלרגיה באביב - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    30/04/2011

שלום בלה,
    מדובר כנראה בזריקת סארוידים דיפרוספן. זה סטרוידים שמשפיעים לזמן קצר ולזמן ערוך. כעיקרון סטרוידים סיסטמיים לא מומלצים כטיפול שגרתי לנזלת אלרגית בגלל תופעות לוואי שלהם לטווח ארוך עם עליה בסוכר, לחץ דם, ירידה בצפיפות העצם ועוד.
    בכל זאת כאשר התופעות אלרגיות הם קשות ומתרידית מידי משתמשים בטיפול זה. ברוב המקרים אחרי זריקה בודדת לא צפויות תופעות לוואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה

אור
    05/05/2011

האם שקלת אופציה של תוספים שיכולים להרגיע את האלרגיה? יש את הקוורצטין קומפלקס של סולגאר שאני יודעת שהוא נחשב לבעל השפעה חזקה כדי להרגיע ...האם ביררת על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו