ige גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ige גבוה
    אלעד
    02/05/2011

שלום, אני בן 40 עם ige גבוה של 2355 לפני כחודש ובבדיקה חוזרת לפני יומיים התוצאה עלתה ל-3012 !!! לאחר בירור אצל אלרגולוג ומבחן אלרגי ספצפי (דם+ תבחין ביד) לא נמצאתי אלרגי לכלום. בכל בוקר ובדרך כלל במהלך היום אני מנוזל עם דמעות בעיניים !! שאלתי הינה האם אני בכל זאת אלרגי למשהו למרות שבמבחנים הספציפיים לא יצא כלום ? במידה וכן איך מאתרים למה האלרגיה ? בנוסף מה יכולות להיות הסיבות הנוספות ל IGE גבוה עשיתי בדיקת תולעים וצליאק ויצא שלילי, תודה מקרב לך על עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ige גבוה

הוספת תגובה

• ige גבוה - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/05/2011

שלום רב,
    מה הכמות של תאים אוזינופילים בספירת דם?
    האם אתה סובל מאסתמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IGE גבוה

אלעד
    03/05/2011

רצ"ב תשובות אאזופילים זה תמיד גבוה ולאחרונה אני סובל מעט מקוצר נשימה, הייתי אצל מומחה לריאות שקבע שזה ברונכית ונתן לי משאף למשך שבועיים.

המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר

Eosinophils # | דלאל אילן | 28/04/11 | # | (
    0 )
    0.6 *
    0.73
    |

Eosinophils # | בירו אלכסנדר | 10/04/11 | # | (
    0 )
    0.6 *
    0.9
    |

Eosinophils # | בירו אלכסנדר | 13/02/11 | # | (
    0 )
    0.6 *
    0.64

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצורפת בהודעה הקודמת תשובות לשאלתך

אלעד
    05/05/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו