אלרגיה לחלב לתינוק בן חודש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב לתינוק בן חודש
    אורלי
    03/05/2011

יש לי ילד אלרגי לחלב בן חמש וחצי (היה גם אלרגי לביצים בעבר), הוא קיבל קוצר נשימה בגיל חצי שנה משתיית מטרנה חלבית., כך שאני מכירה את הנושא...
    ילדתי לפני חודש. בבית החולים נתנו לתינוק מטרנה חלבית.. ומאז אני מניקה. לפני כשבוע קראתי מחקר של ד"ר כץ שממליץ לתת בקבוק חלב ביום עם הנקה. זה מה שעשיתי במשך כשבוע..
    לפני יומיים נתתי לתינוק בקבוק חלב והוא פיתח אלרגיה לזה (יצאה לו פריחה אלרגית - מעין עקיצות יתוש - לבן ומסביב אדום). יש לי מספר שאלות:
    1. האם העובדה שהוא קיבל אלרגיה בגיל חודש מעידה על כך שהאלרגיה תהיה קשה או תמשך הרבה זמן (ז"א לא תעבור..)
    2. האם בגיל כזה כבר אפשר לעשות טסטים בכדי לבדוק למה התינוק אלרגי - האם בדיקות אלו יכולות להיות אמינות לגבי אלרגיות נוספות כמו - ביצים, בוטנים וכדומה. ..ואם לא באיזה גיל אפשרי לעשות?
    3. יש לו פצעי חררה על כל איזור הפנים בשילוב עם פצעי הנקה (אני חושבת שאלו פעצי הנקה). כיצד אוכל להבחין בין פצעי ההנקה לפצעי האלרגיה (יש פצעי אלרגיה שנראים לעיתים כמו פצעי הנקה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב לתינוק בן חודש - תגובה

ד``ר בן רנר
    06/05/2011

מוסר השכל לא לקבל המלצות ברשת מבלי להועץ .הנושא נתון לויכוח אקדמי שעדיין לא הוכרע.ניתן לבצע תבחינים לחלב .לנחש אי אפשר .גשי למרפאה אלרגית והמשיכי להניק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו