אלרגיה לחלב לבת שבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לחלב לבת שבועיים
    נעמי
    06/05/2011

שלום , ביתי בת 3 היתה אלרגית לחלבון החלב והסויה וניזונה מהנקה. יש לי תינוקת בת 13 יום שמקבלת מטרנה מיום היוולדה. בימים באחרונים נראה שהיא סובלת מכאבי בטן בעיקר בבוקר (שלא כמו שרשום בספרים). בנוסף לפני יומיים היתה לה הקאה חד פעמית. אני אובדת עצות... האם כאבי הבטן נובעים מרגישות לחלב או שזה קוליק? כיצד אדע אני חוששת שאני מזיקה לה. הרופא בדק אותה ואמר שלא יכול לדעת אם מדובר באלרגיה לחלב בשלב זה. קיבלתי נוטרמיגן ליתר ביטחון. האם אני יכולה לתת נוטרמיגן פעם או פכמיים ביום כדי לראות אם יש שינוי וכדי שהילדה תיתרגל לטעם. יש לי טראומה מהבת הגדולה שסירבה לאכול נוטרמיגן בגיל חודשיים לא משנה מה עשינו. האם כאב בטן כסימן יחיד יכול להיות אינדיקציה לאלרגיה לחלב? מה היא הצעתך? תודה נעמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לחלב לבת שבועיים

הוספת תגובה

• אלרגיה לחלב לבת שבועיים - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    07/05/2011

שלום רב. מומלץ לעשות תבחין עור לאלרגיה לחלב. סביר להניח שבמקרה של אלרגיה לחלב האי שקט יהיה אחרי כל אכילה ולא רק בבוקר. סימנים נוספים של אלגיה לחלב הם פריחה ונפיחות . בכל מקרה של ספק וסבל ברור ניתן לעבור לנותראמיגן או למזון צמחי שעל בסיס סויה אשר הרבה יותר טעים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו