תינוק בן שנה וחצי עם נפיחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שנה וחצי עם נפיחות
    אלינור
    10/05/2011

שלום רב,
    יש לי תינוק בן שנה וחצי לפני ארבעה חודשים עשו לו ניתוח פוליפים וכפתורים. כעבור שבוע מיום הניתוח יצאו לו פצעים נוראיים בגוף וזה אובחן כג'אנוטי קרוסטי סינדרום. שלושה חודשים עברו ובמהלך זמן זה הוא אושפז טופל בעקבות לזיהומים שגרמו לו הגרודים. במשך זמן לא מבוטל הוא לקח אנטיביוטיקות מכל מיני סוגים גם כחלק מטיפול מונע.
    הפצעים עדיין לא חלפו לגמרי.
    לפני שבוע הגעתי לגן וראיתי בהאוזן שלו נפוחה בצורה לא רגילה וגדולה בהרבה מהרגיל. הגננות לא ידעו מה זה.
    רופא אף אוזן גרון אמר שזה בצקת והוא לא שולל שזאת עקיצה.
    לפני שלושה ימים הגעתי לגן והוא היה בסדר כעבור עשר דק' בערך המצח שלו התנפח ויצא החוצה העניים קצת נסגרו כתוצאה מהנפיחות בלחי גם כן התנפח ונראה כאילו יש נק של עקיצה.
    האגודל שלו התנפחה בצורה יוצאת דופן ועל כרית האצבע יש כמו שלפוחית פנימית לבנה.
    יש אפשרות שזאת עקיצה או אלרגיה או שאני בכלל לא בפורום הנכון?
    אני אובדת עצות.
    אשמח לתשובה
    חג שמח ותודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תינוק בן שנה וחצי עם נפיחות - תגובה

ד``ר בן רנר
    10/05/2011

שלום
    ג'נוטי קרוסטי היא מחלה שלפוחתית עונתית שפירה חולפת בתינוקות .התאור שאת מוסרת לא מסתדר לי עם האבחנה . לא סביר שיש לתינוק שתי מחלות!!! אפשר להעקץ ולפתח תפרחת אבל את מדברת על פצעים.קחי אותו לבדיקה נוספת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו