בעיית אלרגיה- סף יאווש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית אלרגיה- סף יאווש
    חן יוסף
    17/05/2011

שלום שמי חן יוסף אני בת 23.
    בגיל ההתפתחות שלי נחספתי לעינין האלרגיה. כשהגייסתי לצבא עשו לי טסטים למה אני אלרגית ויצא שאני אלרגית לאבק לברוש אקליפטוס דשא, דשאים, עץ הזית וכו...
    התחילו טיפול טרופתי בטלפסט, אריוס, הטיפול לא נתן שיפור משמעותי אז המשיכו ב חיסונים שקיבלתי פעם ב שבוע 4 חיסונים והלך וגדל לפעם בשבוועים פעם בשלוש פעם ב 4 גם החיסונים לא נתנו שיפור. ראיתי בזה יאוש.
    כשהשתחחרתי מהצבא הלכתי לרופא הפרטי שלי שנתן לי איסטזין ונתן לי משאף בשם "נזוקורט" זה עוזר לחלק מהזמן וזה לא מונע לי את הלארגיה בצורה משמעותית אני סובלת מהאלרגיה בצורה של גירוד בעיינים, נזלת ואפצ'י מטורפים, התנפחויות באזור הפנים. ודופק מהיר. אני לא יודעת אם יש לי קוצר נשימה אבל כשאני במצב של אלרגיה יש לי קושי לנשום רגיל! אני מרגישה שאני מתאמצת.
    הלארגיה הורסת לי הכל.!!!!! בעבודה היא יכולה להופיע פתאום ואז אני לא יכולה לעמוד על הרגליים כי אני במצב של חוסר אונים (התופעות שיציינתי באות לידיי ביטוי בצורה חריפה) כך שאני יכולה לעבוד באותו רגע.
    אנא עיזרו לי????!?!?!
    יש תרופה שלא ניסיתי? יש ד"ר שלא עברתי???
    האם יש באמת פתרון לאלרגיה או שאני צריכה לחיות עם זה ככה???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית אלרגיה- סף יאווש

הוספת תגובה

• בעיית אלרגיה- סף יאווש - תגובה

ד``ר ולרי טפליצקי
    19/05/2011

שלום רב,
    עוד לא קרה לי מצב שלא הצלחתי להשתלט על ריניטיס אלרגי. נכון שלפעמים זה מושג על ידי שימוש יום יומי בתרופות ביחד עם טיפול חיסוני.
    לא להתייעש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סף יאווש תגובה חדשה

חן יוסף
    23/05/2011

כן אבל ניראה לי ככבר לקחתי את כל מה שאפשר..
    חסונים לקחתי כמעט כל תקופת הצבא שהיא הייתה כמעט שנתיים 4 חיסונים 2 בכל יד.
    לקחתי טלפט,אריוס, היסטזין, ג'ילרגי הייה לי גם כדורים אדומים כאלה .

אתה בודאי יודע שהמערכת הריפואית הצבא דיי קשה וכשהייתי באה לרופא יחידה או לקצין היער היו חושבים שהייתי עושה את זה בכוונה אז כבר התחלתי ללכת לבת חולים והיו נותנים לי סטרואידים.
    (הייתי מעונינית לדבר איתך באופן פרטי והייתי שמחה מאוד להגיע אלייך אבל כיום
    אני גם סטודנטית ואין ביכולתי להגיע עד רשל"צ בתקופה הקרובה...
    אולי בחופשה שזה עוד חודשיים..
    אני מאוד ישמח אם תאשר לי להיתקשר אלייך ואולי תוכל לעזור לי??!טיפול מרחוק בנתיים עד שאני יהיה בחופשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו