שאלה בקשר לפריחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לפריחה
    אמיר
    02/01/2008

דוקטור שלום, אני פונה אליך בקשר לחברה שלי.
    כל שנה בחורף מתחילות לה פריחות בגוף באזורים ספציפיים כמו לדוגמא בסנטר או בידיים או בבטן
    וזה ללא כל סיבה, זה לא ממשהו חדש שהיא אכלה ואולי זה הגורם וזה לא פתאום לאחר אמבטיה שאולי זה מהסבון,פשוט זה מופיע לה ללא הודעה מוקדמת והיא ממש מתוסכלת מזה ואין לנו מושג ממה זה יכול להיגרם,היא חשבה ללכת לרופא אבל כל פעם עד שהיא הולכת זה נעלם לה, עוד אני אציין שבקיץ אין לה פריחות בכלל,הן מופיעות רק בחורף והיא גם רגישה למתכות,אבל לדעתנו עובדה זו היא לא הגורם לפריחות כי זה מופיע בלי קשר של מגע במתכת כלשהי אלא סתם ככה באמצע שאנו צופים בטלויזיה וכו' , אשמח אם תוכל לעזור לנו,האם זאת תופעה ידועה שהרבה סובלים ממנה ומה ניתן לעשות בקשר אליה , האם יש משחה אנטי אלרגית טבעית ללא כימיכלים שניתן לרכוש ,
    תודה מראש , אמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לפריחה

הוספת תגובה

• בחורף מתחילה פריחה בגוף

ד``ר ולרי טפליצקי
    02/01/2008

שלום רב,
    תודה על פניתך ועל הסבר מאוד מדויק.
    הפריחה שמופיעה ונעלמת מהר היא בד"כ אורטיקריה.
    אבל קשה לבצע אבחנה באינטרנט.
    לכן אין בררה פרט לפניה לרופא משפחה, עור או אלרגיה לאבחון, ביצוע טסטים אלרגיים והתאמת טיפול.
    בטסטים ניתן לאבחן אלרגיה למזון או אלרגנים נשאפים כדי להתקדם באבחנה גם בלי לראות פריחה ממש.
    בברכה
    ד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה, עוד שאלה

אמיר
    02/01/2008

אתה מכיר אולי משחות אנטי אלרגיות כלליות על בסיס צמי שהיא יכולה למרוח כשהפרחה מופיעה?
    היא כבר הלכה פעם לבדיקת אלרגיות והרגישה שם ממש רע במספר בדיקות והיא החליטה להפסיק ללכת כי זה ממש עושה לה רע .
    אם יש לי תמונות של אזורי הפריחה,אני אוכל לפרסם אותם כאן ותוכל אולי לתת לי חוות דעת ללא כל התחייבות רפואית ,סתם חוות דעת לא מקצועית ואולי גם איך ניתן לטפל או למנוע?
    תודה מראש,אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו