אלרגיה לכלבים וארנבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אלרגיה לכלבים וארנבים
    מרינה
    10/06/2011

שלום , בכמה חודשים האחרונים חבר שלי סובל משיעול מוזר שלא פוסק ושום תרופות לא עוזרות , חשדנו שאולי קשור לאלרגיה כי יש לו הרבה אלרגיות . בביקור אצל רופא הוא אובחן כאלרגי לכלבים וארנבים אבל באופן קל יחסית , יש לנו ארנבים ובהמשך אנחנו רוצים לגדל כלבים , השאלה שלי האם האלרגיה תתעצם עם הזמן ותהפוך לבלתי נסבלת ?? האם תרופות טבעיות יעזרו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה לכלבים וארנבים

הוספת תגובה

• תרופה טבעית לאלרגיה

אימא של לירז
    12/06/2011

הי מרינה
    אני אוהבת כלבים בטירוף ומתנדבת בכלביות מידי שבוע, אבל בעלי הוא סופר רגיש וכמה שהוא אוהב את הכלבים שלנו הגוף שלו מגיב לזה בצורה משמעותית. אני לא הייתי מוכנה לוותר על רקסי שלי בשביל אף אחד, (עוד מתחילת הקשר ידענו שעשוי להיות בעייתי),
    אבל בעלי סוג של הוכיח את אהבתו אליי בכך שהוא לקח תרופה טבעית בשם קוריזליה, וככה אנחנו שלושתינו משפחה מאושרת.....אמרתי מהתחלה, חייב לאהוב כלבים כדי לאהוב אותי , עד הסוף :) ממליצה לך בחום לנסות את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לכלבים וארנבים - תגובה

ד``ר בן רנר
    12/06/2011

שלום
    סביר להניח שחשיפה נוספת רק תחמיר את התלונות .אין טיפולים טבעיים.לכלבים ניתן לטפל בטיפול חיסוני במרפאות האלרגיה לארנבת לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה !

מרינה
    12/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קורזילה זה הבל הבלים של פרסומת

דורית
    13/06/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו