שיעול חזק והרגשת "שריפה" בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול חזק והרגשת "שריפה" בחזה
    ווו
    12/06/2011

שלום רב,
    אני בת 23, מעשנת, לרוב בריאה מעבר לעובדה שאני סובלת מאלרגיות בעיניים ומטופלת בכדורי אלרגיה "אריוס".
    בעייתי התחילה לפני שבועיים- התחיל לי שיעול חזק (תחילה עם מעט ליחה אך לאחר שלקחתי כמה כדורים של נורופן קולד הפסיקה הליחה) הרגשה ששורף לי באזור החזה, בנשימה. השיעול מתגבר עם השעות- עד שמגיע לשיאו באזור הלילה (אני קמה כמה פעמים בלילה משיעול של אלא נפסק) עד כי מרוב שיעול פעמים אחדות הקאתי. אציין כי לא היו לי כאבי גרון, חום וגם לא נזלת רצינית.

ביום חמישי האחרון, לאחר שבוע וחצי של סבל במהלכוסיימתי 2 בקבוקי סירופ לשיעול וסוכריות מיוחדות נגד שיעול, הלכתי לרופאת המשפחה, שאמרה שהיא חושדת שזו אלרגיה- נתנה לי טיפול באוגמנטין 875, טיפות אף, סירופ לשיעול 3 פעמים ביום ומשאף- ונטולין. היא ביקשה שאם המצב לא משתפר עד היום (יום ראשון) שאחזור אליה.
    המצב לא השתפר, גם לא בקצת אך הבעיה היא שאני סטודנטית והתחילה תקופת המבחנים- עובדה שלא מאפשרת לי להגיע אליה. בבקשה עזרו לי אני אובדת עצות!

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיעול חזק והרגשת "שריפה" בחזה - תגובה

ד``ר בן רנר
    14/06/2011

שלום
    תלוי מה חשוב יותר בחינות או בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו