לרגיה לשמן זית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרגיה לשמן זית
    doritna
    06/01/2008

שלום, ברצוני לדעת ממה עלי להמנע אם הסתבר אחרי בדיקות דם שאני אלרגית לשמן זית. ברור שמהשמן ומזיתים אבל יש עוד דברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרגיה לשמן זית

הוספת תגובה

• אני אלרגית לשמן זית

ד``ר ולרי טפליצקי
    09/01/2008

שאלה טובה.
    ברור שצריך להמנע מהשמן ומזיתים וכל מוצרי זיתים.
    בברכה
    ד"ר טפליצקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לשמן זית - המשך

doritna
    22/01/2008

לאחר בדיקת דם לגילוי אלרגיה ,הסתבר כאמור שאני אלרגית לשמן זית. אני נמנעת מכל המוצרים שיש בהם שמן זית ובכל זאת, פעם בשבוע אני סובלת מאותם התופעות האלרגיות. הרופא אמר לי להיות הרופא של עצמי ולנסות לאתר מה גורם לתופעות . הכיצד? אני חוששת לאכול. הכל חשוד בעיני. מה עלי לעשות? למי עלי לפנות? אני מדוכאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה לשמן זית: הערה חשובה

ד``ר בן רנר
    22/01/2008

בהמשך לשאלה שלך ולתשובתו של דר' טפליצקי אודה לך אם תצביעי על שם הבדיקה שאבחנה את הרגישות לשמן זית והיכן ועל ידי מי התבצעה.רגישות לשמן זית כמעט ואיננה קיימת להוציא מקרים ספורים ממש.בכולם היו תפרחות עוריות כתוצאה ממגע (מסג' למשל).עם השמן.אין שום קשר למזון
    ואציע להבדק במרפאה נוספת !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לדר' בן ורנר

מרסל
    04/02/2008

שלום לך, קראתי את תשובתך לגבי אלרגיה לשמן זית.
    גם לי גילו אלרגיה בבדיקת דם שעשיתי בקופ"ח כללית ,כתוב: olive-64.60 class 5 .
    הרופא אמר לי לא לאכול זיתים ומוצרי זיתים כמו שמן זית.
    בברכה, מרסל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לשמן זית

ד``ר בן רנר
    04/02/2008

אני מצטער לשמוע שזה הפירוש לבדיקה שבצעת.בדמך נמצאו נודגנים לאבקני זיתים ואין קשר בין הממצא לרגישות לשמן זית.התשובה לא נכונה.צריך לדעת לקרא נכון את תוצאות הבדיקה.ומח שייעץ לך טעה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו