הגברת תדירות זריקות חיסון לאלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגברת תדירות זריקות חיסון לאלרגיה
    אלון
    21/06/2011

שלום,
    אני סובל מאלרגיה לקרדית האבק כבר כמה שנים. אנטיהיסטמינים וסטרואידים לא ממש עוזרים, האף סתום הרבה, רוב הנזלת מצטברת בלילה, אחרי השינה על המיטה מלאת הקרדיות. אני עושה חיסון כבר שנה וחצי. בהתחלה היה שיפור ניכר, אך הוא נעצר ואני סובל מאוד. אני מקבל חיסול אחת לחודש, אין שום תגובה אלרגית לחיסון , לא גירודים ולא כאבים, לא התנפחות בזרוע, ממש כלום. הרופא מזריק כמויות גדולות.
    א.האם כדאי לנסות להגביר תדירויות של החיסון, פעם בשבועיים ?
    ב.האם זה יכול להועיל ?
    ג.האם זה יכול לגרום נזק ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הגברת תדירות זריקות חיסון לאלרגיה - תגובה

ד``ר בן רנר
    22/06/2011

שלום.
    דבר עם הרופא על הנושא.השיפור מופיע לפעמים לאחר תקופה ארוכה יותר.אפשר לקצר מחדש את הזמן בן חיסון לחיסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התשובה בגוף השאלה!

רותם
    23/06/2011

היות ו 90% מהבעייה היא המזרון שלך ( משם הקרדיות מתפשטות לכל הבית)

קח שואב עם מסנן אנטי אלרגני ( שואב רגיל פשוט יפזר לך את הקרדיות בכל הבית) ותשאב את המזרון והכריות שלך. סדינים אפשר לכבס ב 60%, תחליף את הפוך בסינטטי, קניתי אחד לבת שלי והיא ישנה הרבה יותר טוב.

אני משתמש בשואב אנטי אלרגני משולב עם נורת UVC שמחסלת ומסלקת את הקרדית כך
    שזה יותר אפקטיבי אבל בגדול גם שואב רגיל אמור לעזור קצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו