מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורן חודרניתליאת18/07/2011
היי למדתי פדיקור רפואי לפני שנתיים ועכשיו אני מתחילה ממש לעסוק בזה הבעיה היא שלא ראיתי מספיק בעיות כמו ציפורן חודרנית ויבלות ורציתי לדעת אם יש אופציה ללמוד אצלכם רק כמה שיעורים מעשיים בנושא ולא לעבור מחדש קורס מוכנה גם לשלם לשיעור פרטי אם יש אופציה כזו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית - תגובה
אילנה כסיף19/07/2011אנא צרי קשר טלפוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי גם בנושא
גלית21/07/2011הי אילנה,
גם אני פניתי אלייך בבקשה לעזרה פרטית כמובן בתשלום ובדיוק אתמול דיברתי איתך טלפונית באותו הנושא וביקשתי לעבור הדרכת ריענון קצרה על שלבי העבודה שלי ועל חודרנית ומריחת לק. הפנית אותי לכתבה שלך בנושא חודרנית. אילנה, קשה מאוד לתרגל דרך הכתבה וברצוני לטפל בלקוחות בצורה הוגנת ובמלוא הביטחון כדי לתת טיפול מושלם. אני זקוקה מאוד לעבודה ואני שוב מבקשת בכל לשון של בקשה עזרה בנושא את סופר המקצועית בתחום ולא סתם פניתי אלייך. הצעת שאבוא גם להשתלמויות אך גם בפורום של השתלמות שהיא לא מעשית והיא עם הרבה בנות קשה לרענן את המעשי בשטח. וכעת שגיליתי שיש מישהי עם קושי כשלי אולי תחברי ביני לבין ליאת שפנתה אלייך באותו הקושי ונתרענן אצלך יחד? בסך הכל לשתינו הכוונה לעבוד בצורה מקצועית וללא חששות... אשמח להיענותך בתודה מראש, גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפניתי גם בנושא - תגובה
אילנה כסיף24/07/2011שלום גלית וליאת,
כפי שהסברתי לך בטלפון אופציה של שיעורים פרטיים תמיד קימת. העיניין הוא שאיני יודעת מהו הרקע התאורתי שקיבלתן ומהי רמת הביצוע ולכן קשה לי לומר ששיעור פרטי אחד יפתור את הבעיה. אם תחליטי שזה מה שאת רוצה אני כאן ואשמח לעזור.
ללא קשר אתן מוזמנות להשתלמויות ולסדנאות.
ולבסוף, תודה על הפרגון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ציפורן חודרנית אילנה
ליאת28/07/2011היי אילנה אני למדתי בצורה ממש מקיפה את התיאורטי עם מורה מדהימה במכללה לקוסמטיקה רפואית הבעיה היא שלא היו מספיק לקוחות עם בעיות כמו ציפורן חודרנית ויבלות ופטרת וזה בעצם מה שהופך אותנו לפדיקוריסטיות רפואיות אני ממש אשמח לשיעור פרטי אם תוכלי לשדך ביני לבין גלית כמו שהציעה אם את מוכנה תרשמי לי איך להשיג אותך או שאם תרצי ליצור עימי קשר 0504344883 בתודה מראש ליאת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה ציפורן חודרנית אילנה - תגובה
אילנה כסיף31/07/2011שלום ליאת כפי שהסברתי לך וגם לגלית בטלפון, האופציה לשיעור פרטי תמיד קיימת, אני ממליצה קודם כל לבוא לשיעורים העיוניים שמתקיימים בבית הספר ולשאול שאלות רלוונטיות שאתן לא בטוחות בתהליך הטיפולי שלהן.
אם זה לא יעזור, קחי שיעור פרטי.
מניסיוני זה עוזר מאד, אבל ההחלטה לעולם נשארת שלכן.
שבוע נפלא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)