ציפורן חודרנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן חודרנית
    ליאת
    18/07/2011

היי למדתי פדיקור רפואי לפני שנתיים ועכשיו אני מתחילה ממש לעסוק בזה הבעיה היא שלא ראיתי מספיק בעיות כמו ציפורן חודרנית ויבלות ורציתי לדעת אם יש אופציה ללמוד אצלכם רק כמה שיעורים מעשיים בנושא ולא לעבור מחדש קורס מוכנה גם לשלם לשיעור פרטי אם יש אופציה כזו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפורן חודרנית

הוספת תגובה

• ציפורן חודרנית - תגובה

אילנה כסיף
    19/07/2011

אנא צרי קשר טלפוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי גם בנושא

גלית
    21/07/2011

הי אילנה,

גם אני פניתי אלייך בבקשה לעזרה פרטית כמובן בתשלום ובדיוק אתמול דיברתי איתך טלפונית באותו הנושא וביקשתי לעבור הדרכת ריענון קצרה על שלבי העבודה שלי ועל חודרנית ומריחת לק. הפנית אותי לכתבה שלך בנושא חודרנית. אילנה, קשה מאוד לתרגל דרך הכתבה וברצוני לטפל בלקוחות בצורה הוגנת ובמלוא הביטחון כדי לתת טיפול מושלם. אני זקוקה מאוד לעבודה ואני שוב מבקשת בכל לשון של בקשה עזרה בנושא את סופר המקצועית בתחום ולא סתם פניתי אלייך. הצעת שאבוא גם להשתלמויות אך גם בפורום של השתלמות שהיא לא מעשית והיא עם הרבה בנות קשה לרענן את המעשי בשטח. וכעת שגיליתי שיש מישהי עם קושי כשלי אולי תחברי ביני לבין ליאת שפנתה אלייך באותו הקושי ונתרענן אצלך יחד? בסך הכל לשתינו הכוונה לעבוד בצורה מקצועית וללא חששות... אשמח להיענותך בתודה מראש, גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פניתי גם בנושא - תגובה

אילנה כסיף
    24/07/2011

שלום גלית וליאת,
    כפי שהסברתי לך בטלפון אופציה של שיעורים פרטיים תמיד קימת. העיניין הוא שאיני יודעת מהו הרקע התאורתי שקיבלתן ומהי רמת הביצוע ולכן קשה לי לומר ששיעור פרטי אחד יפתור את הבעיה. אם תחליטי שזה מה שאת רוצה אני כאן ואשמח לעזור.
    ללא קשר אתן מוזמנות להשתלמויות ולסדנאות.
    ולבסוף, תודה על הפרגון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה ציפורן חודרנית אילנה

ליאת
    28/07/2011

היי אילנה אני למדתי בצורה ממש מקיפה את התיאורטי עם מורה מדהימה במכללה לקוסמטיקה רפואית הבעיה היא שלא היו מספיק לקוחות עם בעיות כמו ציפורן חודרנית ויבלות ופטרת וזה בעצם מה שהופך אותנו לפדיקוריסטיות רפואיות אני ממש אשמח לשיעור פרטי אם תוכלי לשדך ביני לבין גלית כמו שהציעה אם את מוכנה תרשמי לי איך להשיג אותך או שאם תרצי ליצור עימי קשר 0504344883 בתודה מראש ליאת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה ציפורן חודרנית אילנה - תגובה

אילנה כסיף
    31/07/2011

שלום ליאת כפי שהסברתי לך וגם לגלית בטלפון, האופציה לשיעור פרטי תמיד קיימת, אני ממליצה קודם כל לבוא לשיעורים העיוניים שמתקיימים בבית הספר ולשאול שאלות רלוונטיות שאתן לא בטוחות בתהליך הטיפולי שלהן.
    אם זה לא יעזור, קחי שיעור פרטי.
    מניסיוני זה עוזר מאד, אבל ההחלטה לעולם נשארת שלכן.
    שבוע נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו