מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור סדוקאירית23/08/2011
מה עושים לטיפול עור סדוק בכפות הרגליים?
יש לי בעיקר ברגל ימין בעקב
כל תקופה מרוב שהם מצטברות בעור יבש זה ממש יוצר לי כאבי רגליים חזקים
שבוע שעבר עשיתי פדיקור רפואי ואומנם העור נוקה
אך הסדקים מן הסתם נותרו
אני שמה כל יום קרם גם ביום וגם בלילה אך אין שיפור בינתיים
מה אפשר לעשות?
ואיך סדק בכלל יכול לעבור?
והאם לשים גרביים אחרי מריחת הקרם כי לעיתים אין לי אפשרות לשכב ישר ............
אודה על תשובתכם.........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור סדוק - תגובה
אילנה כסיף24/08/2011אירית שלום, הבשורה הטובה היא שזה יעבור אבל זה יקח זמן והקפדה על שגרת טיפוח. מן הסתם הסדק לא נוצר בין לילה ולכן לא יעבור בין לילה אלא יקח זמן. להמשיך לשים קרם על בסיס חמאת שיאה, לשתות הרבה מים וללכת באופן סדיר לטיפולי פדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור סדוק
אירית24/08/2011תודה על התשובה למרות שקשה לי להבין איך הסדק נסתם............זה נראה כאילו הסדק חרוט בעור................אבל אם את אומרת את בטח יודעת...........
מה לגבי הגרב לאחר ששמים את הקרם האם זה בסדר?!?!
יום טוב
אירית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור סדוק - תגובה
אילנה כסיף25/08/2011חחחח. הסדק לא "נסתם" זה כמו פצע והוא יתרפא. אם את מתעקשת לשים גרב בחום הזה אז ... בסדר. לא חובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור סדוק - תגובה
פרידה מן24/09/2011היי אירית ,
הסדק ירפא אם תקפידי למרוח קרם ו לגרוב גרביים ורצוי לעשות זאת לאחר מקלחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)