יבלת מסמר על האצבע הקטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יבלת מסמר על האצבע הקטנה
    אילנה כסיף
    27/01/2008

לאורנה שלום, אני סובלת מיבלת מסמר על האצבע הקטנה ברגל ימין. אני הורדתי בעצמי את העור הקשיח ועכשיו לא ראים מבחוץ שיש לי יבלת אבל אני מרגישה כאב בכל לחיצה של הנעליים. אני לא יכולה לנעול שום נעל נורמלי. האם יש טיפול להסרת שורש ואיך עושים זה? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יבלת מסמר על האצבע הקטנה

הוספת תגובה

• יבלת מסמר

אורנה רז
    27/01/2008

אנה בוקר טוב

אכן הסרה של העור העודף מקלה במעט אך אינה פותרת אותנו מהכאב.
    עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועים היודעת לטפל ביבלת מסמר,יש להוציאה מהשורש.
    ניתן לקבל גם טיפות אותן מטפטפים מידי יום על מנת להרוג את השורש זאת בתנאי שהנעלים שגרמו ליבלת הוצאו מהארון.

בהחלט ניתן לטפל ולחזור לחיים נעימים וכפות רגלים מתפקדות.

בהצלחה
    ושבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלת שורש

אנה
    27/01/2008

תודה רבה על תשובתך המהירה. ועוד שאלה אחת. קבעתי תור לפני כמה שבועות לרופא עור בעניין זה. האם גם רופא עור יכול לטפל בבעיה הזאת או שלבטל תור לרופא וללכת ישר לפדיקוריסתית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנה

אורנה רז
    28/01/2008

הי,
    רופא עור יציע לך אולי לשרוף את היבלת בחנקן נוזלי..
    בכל מקרה הוא לא יטפל באופן שבו פדיקוריסטית תעשה רק תוודעי שהיא יודעת להוציאה עם השורש.
    כמובן,שעליך מוטל לעשות פעולות מניעה כדי שהיבלת לא תעלם אט אט.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אנה

מירי
    01/02/2008

לדעתי בתור פדיקורסטית רפואית, תנסי תחילה לטפל אצל פדיקורסטית ואף לטפטף יום ביומו את הטיפות שינתנו לך על ידה להמסת השורש, אם ואת לא רואה שינוי (מה שכן קורה) תגשי לרופא עור ע"מ שישרוף את השורש עם החנקן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלת מסמר

אורנה רז
    01/02/2008

הי אנה

הסרת העור העליון מספקת רגיעה לזמן קצר מאד.
    כדי להסירה מהשורש עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועית וכמובן,להמנע מנעילת הנעלים הגורמות ליבלת.

לאחר הסרת היבלת מהשורש ניתן להניח על המקום מדבקה עם חור באמצע כדי למנוע לחץ נוסף על האזור. המדבקות נמכרות בבתי המרקחת ומיוצרות ע'י חברת אריאל.

הפדיקוריסטית יכולה לתת לך טיפות המסיעות להרוג את השורש.

וכמובן , מניעה טובה לעולם מטיפול.

בהצלחה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו