מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יבלת מסמר על האצבע הקטנהאילנה כסיף27/01/2008
לאורנה שלום, אני סובלת מיבלת מסמר על האצבע הקטנה ברגל ימין. אני הורדתי בעצמי את העור הקשיח ועכשיו לא ראים מבחוץ שיש לי יבלת אבל אני מרגישה כאב בכל לחיצה של הנעליים. אני לא יכולה לנעול שום נעל נורמלי. האם יש טיפול להסרת שורש ואיך עושים זה? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת מסמר
אורנה רז27/01/2008אנה בוקר טוב
אכן הסרה של העור העודף מקלה במעט אך אינה פותרת אותנו מהכאב.
עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועים היודעת לטפל ביבלת מסמר,יש להוציאה מהשורש.
ניתן לקבל גם טיפות אותן מטפטפים מידי יום על מנת להרוג את השורש זאת בתנאי שהנעלים שגרמו ליבלת הוצאו מהארון.
בהחלט ניתן לטפל ולחזור לחיים נעימים וכפות רגלים מתפקדות.
בהצלחה
ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת שורש
אנה27/01/2008תודה רבה על תשובתך המהירה. ועוד שאלה אחת. קבעתי תור לפני כמה שבועות לרופא עור בעניין זה. האם גם רופא עור יכול לטפל בבעיה הזאת או שלבטל תור לרופא וללכת ישר לפדיקוריסתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה
אורנה רז28/01/2008הי,
רופא עור יציע לך אולי לשרוף את היבלת בחנקן נוזלי..
בכל מקרה הוא לא יטפל באופן שבו פדיקוריסטית תעשה רק תוודעי שהיא יודעת להוציאה עם השורש.
כמובן,שעליך מוטל לעשות פעולות מניעה כדי שהיבלת לא תעלם אט אט.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה
מירי01/02/2008לדעתי בתור פדיקורסטית רפואית, תנסי תחילה לטפל אצל פדיקורסטית ואף לטפטף יום ביומו את הטיפות שינתנו לך על ידה להמסת השורש, אם ואת לא רואה שינוי (מה שכן קורה) תגשי לרופא עור ע"מ שישרוף את השורש עם החנקן..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיבלת מסמר
אורנה רז01/02/2008הי אנה
הסרת העור העליון מספקת רגיעה לזמן קצר מאד.
כדי להסירה מהשורש עליך לפנות לפדיקוריסטית מקצועית וכמובן,להמנע מנעילת הנעלים הגורמות ליבלת.
לאחר הסרת היבלת מהשורש ניתן להניח על המקום מדבקה עם חור באמצע כדי למנוע לחץ נוסף על האזור. המדבקות נמכרות בבתי המרקחת ומיוצרות ע'י חברת אריאל.
הפדיקוריסטית יכולה לתת לך טיפות המסיעות להרוג את השורש.
וכמובן , מניעה טובה לעולם מטיפול.
בהצלחה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)